Behandling

Hvad er en ManuVision behandling?

ManuVision Behandling er dybtgående og holistisk. Vi hjælper dig med at opdage din kropslige intelligens og mærke, at du er et helt menneske.

Vores teknikker er massage, tryk, stræk og ledfrigørelse, som vi bruger for at afspænde hele din krop. Åndedrættet bliver dybere og mere frit, og samtale sætter fokus på sammenhængene mellem krop og psyke.

Behandlingen er effektiv til at afhjælpe skader og skavanker - nye som gamle - blandt andet muskelspændinger og hovedpine, ryg- og nakkeproblemer, piskesmæld og forstuvninger.

Vi har gode erfaringer med at afhjælpe stress, angst og depression, fordi en ManuVision Behandling giver øget kropsbevidsthed, skaber ro i kroppen og giver større evne til nærvær. 

Behandlingen kan også være et stærk supplement til at afhjælpe eller lindre symptomer i forbindelse med et alvorligt sygdomsforløb, da en øget gennemstrømning i kroppen understøtter kroppens evne til at hele.

ManuVision behandlingen er RAB (Registreret Alternativ Behandler) -godkendt. Det betyder, at ManuVision Behandlere kan blive RAB-registreret. Den enkelte behandler skal dog selv ansøge. Derfor er alle ManuVision behandlere ikke RAB-registrerede. Læs mere om RAB her.