Hvad er ManuVision Kropsterapi

Kropsterapi
Krop og psyke hænger sammen. Hvis der er knas i kroppen, vil det påvirke psyken, og er du presset psykisk, sætter det sig i kroppen. Hos ManuVision arbejder vi med at løsne både fysiske og psykiske spændinger, så både krop og psyke bliver sat fri.

Derfor er en ManuVision Behandling ikke bare massage. Det er kropsterapi.

Hvad kan vi hjælpe dig med?
Mange kommer til os med rygsmerter, ømme led, piskesmæld, hovedpine, fordøjelsesproblemer og lignende skavanker, ligesom vi hjælper sportsfolk til bedre præstationer ved at forebygge og behandle skader og optimere kroppens organer.

Behandlingen kan også være et stærk supplement til at afhjælpe eller lindre symptomer i forbindelse med et alvorligt sygdomsforløb, da en øget gennemstrømning i kroppen understøtter kroppens evne til at hele.

Men det giver lige så god mening at lægge sig på briksen på grund af stress, angst, modløshed og uro. Blandt andet fordi ManuVision Kropsterapi skaber ro i kroppen og giver større evne til nærvær.

Uanset fokus vil du opleve et friere åndedræt, når du rejser dig op og går ud i verden.

Book behandling

Udgangspunktet er dig
En ManuVision Terapeut er uddannet i at forstå kroppens sprog. Mærke, hvor der er ubalancer, spændinger og blokeringer. Derfor er enhver behandling skræddersyet til netop din krop. Konkret bruger vi teknikker som dybtgående massage, tryk, stræk, åndedrætsteknik og ledfrigørelse for at afspænde kroppen, og efter behov indleder vi en samtale med dig om din krops signaler.

Find en ManuVision Kropsterapeut

Før og efter behandlingen
Inden kropsterapien starter, tager ManuVision Terapeuten en snak med dig for at danne sig et billede af din situation og dine udfordringer. Herefter afklæder du dig (du beholder undertøj på) og lægger dig på briksen, hvor du får et tæppe over dig. Når behandlingen er slut, og du igen er påklædt, runder I af. Måske får du nogle generelle anbefalinger, og måske aftaler I en ny tid. Behandlingen får i øvrigt din krop til at udskille affaldsstoffer, så husk at drikke rigelig vand i det efterfølgende døgn.

RAB-godkendt behandling
ManuVision Kropsterapi er RAB-godkendt (RAB står for Registreret Alternativ Behandler). Det betyder, at ManuVision Kropsterapeuter kan blive RAB-registreret. Den enkelte kropsterapeut skal dog selv ansøge. Derfor er alle ManuVision Kropsterapeuter ikke RAB-registreret. Læs mere om RAB her.

ManuVision Behandling ApS · CVR: 39071606 HandelsbetingelserBetlaingsformer