Behandling af migræne

Migræne er et mareridt
Hovedet dundrer, lyset skærer i øjnene, måske kaster du op, og det eneste, du orker, er at ligge under dynen i mørket, indtil smerterne fortager sig. Migræne er en invaliderende tilstand, som forringer livskvaliteten og desværre rammer mange. Men faktisk behøver du ikke acceptere hverken migræne eller helt almindelig hovedpine. For ManuVision Kropsterapi virker.

Effektiv behandling af migræne
Når du lægger dig på briksen hos ManuVision, undersøger vi først, hvor dine spændinger sidder. Om de fx har kontakt til tarmsystemet, om det handler om hormoner, skævhed i nakken eller noget helt andet, og med tryk, massage og pulserende bevægelser afspænder vi muskulaturen. Vi arbejder med de steder, hvor kroppen har låst sig fast og får løsnet op. Når energisystemet begynder at strømme, vil presset i dit hoved forsvinde.

Hvornår bliver du fri for migræne?
Vi anbefaler, at du starter intensivt med kropsterapi hver uge eller hver 14. dag og siden fortsætter med behandling en gang om måneden. Gerne kombineret med ManuVision Træning, som forstærker den positive effekt. Desuden skal du huske at drikke nok vand og sætte tempoet ned. Trække vejret. Når vi har travlt og føler os pressede os, spænder vi i kroppen, og hvis vi bliver ved med at spænde, kommer smerterne.

Vi glæder os til at se dig. Især til at se dig blive fri for migræne og hovedpine.

Book ManuVision Kropsterapi mod migræne.

ManuVision Behandling ApS · CVR: 39071606 HandelsbetingelserBetlaingsformer