Andreas W Nielsen

Andreas W Nielsen

ManuVision Kropsterapeut og Træner

Jeg har siden, jeg var teenager fordybet mig i personlig udvikling og sammenhængen mellem krop og psyke. Det fascinerer mig hver eneste dag, at kroppen og psyken lukker i og åbner sig alt efter, hvordan vi lever vores liv. I stedet for at spørge mig selv om hvilket X, der forårsager Y, vil jeg hellere spørge: Hvad er forholdet mellem tankerne, følelserne og kroppen? Det er i samspillet mellem disse, at kropsterapi og træning har en plads for mig.
 
Min egen erfaring siger mig, at vi som mennesker har kæmpe ressourcer og potentialer, vi gemmer på, men som på den ene eller anden måde ikke kommer til udtryk. Der kan være noget, der holder os tilbage i, at være den, vi inderst inde er.
 
Jeg kender det alt for godt fra min elitekarriere som kapgænger, hvor blokeringer i min krop bremser for energi, som jeg har brug for i sporten. Det er her kropsterapi og træning kan være med til at opløse de spændinger, der opstår, så vi kan være til stede i vores egen krop på en afspændt måde, der giver indre ro, overskud og følelsesmæssig balance.
 
Jeg er tidligere dansk og nordisk mester i kapgang samt Europa- og World Cup-deltager med flere danske rekorder bag mig. Min mangeårige erfaring fra eliteidrætten drager jeg stor fordel af, når jeg behandler motionister og eliteidrætsudøvere. Jeg har erfaring med eliteløbere, triatleter samt AGF og FCM superliga trup. Læs mere om mig på min hjemmeside eller facebook side.

 
Energetisk Krops-Korrektion
Østergade 1, 1 sal
8000 Århus C
 
Idrætskolerne Ikast
Hagelskærvej 40
7430 Ikast
 
Kontakt
24 81 86 61
Pris: 600 kr.
ManuVision Behandling ApS · CVR: 39071606 HandelsbetingelserBetlaingsformer