Kristian Troldborg Sønderby

Kristian Sønderby 

ManuVision Kropsterapeut og Træner
Kristian behandler i ManuVision Huset på Frederiksberg. Han er uddannet ManuVision Kropsterapeut og Træner fra 2009 og kommer fra mange års arbejde i den kreative branche.

 

"Dét der gør den reelle forandring på briksen er at føle sig set. Det er en sjældenhed efterhånden. Vi lever i et samfund hvor vi skal præstere.

På briksen er min opgave at se dig. Hænderne har et fint syn på sagen - en krop der mærker en anden krop ved hvad den står overfor.

Det kræver noget at turde stille sig dér som klient. At lade sit korporlige liv i en andens hænder. Alt det du har slæbt rundt på: din vilje og stædighed, din hårde hud og dine ar. En nagende smerte, et hold et sted i kroppen. En barriere. En fornemmelse af aldrig helt at blive forstået.. Men har vi egentlig investeret tiden i at forstå og mærke os selv?

Det er først når vi oplever os selv et nyt sted at der kan ske noget nyt. Livet er stort og fint, fyldt med muligheder. Modstanden og rigiditeten er en vigtig brik i en større sammenhæng. Vi løsner op for den sammen, og sørger for at hele dit liv stille og roligt kan mødes i dig. 

Kontakt
2064 2469

kristian.troldborg.sonderby@gmail.com

Pris: 60 minutter 650 kr // 90 minutter 800 kr

ManuVision Behandling ApS · CVR: 39071606 HandelsbetingelserBetlaingsformer