Lars Olesen

Lars Olesen

ManuVision Kropsterapeut og Træner
Lars (f. 1965) er uddannet ManuVision Kropsterapeut og Træner i 2009.

Han behandler og underviser i ManuVision Træning i ManuVision Huset Aarhus. Derudover behandler han i det alternative Sundhedshus i Randers og i forskellige virksomheder i midt/øst Jylland.

Kroppen er en vej til at mærke og finde din kerne og til at vække dine dybereliggende potentialer, energi sensitivitet og kraft.

Kroppen er en skattekiste af muligheder og liv. Behandlingen er en måde at åbne kisten på.

Yderligere uddannelser:
Bodynamic (2001), Supervisor fra kempler Inst: (1999), Maskinarbejder (1986) og Pædagog (1997).

Lars har dyrket og undervist i Tai Chi og er far til 2 piger og en dreng.

Lars behandler i:

ManuVision Huset Aarhus
Mejlgade 28, over gården, 1.sal
8000 Aarhus

og

Dalen 21
8920 Randers Nv

Kontakt
61 66 36 66
lars110165@gmail.com

Pris: 750 kr.

Udtalelser fra klienter:
Efter at have haft optrappende hovedpine gennem de sidste år og efter adskillige forskellige behandlinger, både medicin, akupunktur, kiropraktor og fysioterapeut, fandt jeg Manuvision og Lars på nettet.

Da jeg kom til Lars havde jeg haft hovedpine i 10 ud af 12 dage og var ved at blive desperat. Efter en lang - og til tider sej behandling - forlod jeg Lars uden hovedpine. Manuvision er en meget speciel oplevelse som varmt kan anbefales.
-Anette Pedersen

People often ask me if i know any good body workers... And of the 100's of massages i have had, there are only 3 that i think are exceptional... 1 in Canada.. Robert Masters... and 2 in Denmark... Arabella Langhoff (Copenhagen) and Lars Henrik Olesen (Randers/Århus). ..
-Alex Vartmann, international workshop-leder fra Australien

Når jeg modtager behandling hos Lars, giver jeg slip på det, der fylder i mig. Lars guider mig ind til et sted i mit hjerte, hvor jeg ikke skal andet end at være og blot trække vejret, her mindes jeg om, at jeg har værdi, alene fordi jeg er. Jeg oplever Lars som en nærværende, rolig og enormt tillidsskabende behandler, hvilket virker smittende på mig ved, at min tillid til mig selv samt mit syn på mig selv altid bliver større, lysere og mindre kompliceret efter en behandling. Jeg ved at Lars behandlinger gør en rigtig stor forskel for mig og alligevel kommer det efterfølgende lidt bag på mig hvor stor.
Jeg oplever en samtidig fysisk og psykisk lethed, der skaber indre ro, glæde og taknemmelighed.
-Conni Toft Boesen, Cand.pæd/psyk

Jeg har en smertefuld hovedpine og var i panik. Hvem kan hjælpe mig og jeg søgte i den lokale telefonbog og min finger faldt over Lars Olesen fra det "alternative Sundhedshus". Lars fandt tid til mig og jeg kom derind med en vis form for skepsis. Jeg troede måske, at det var sådan lidt hokus pokus og noget healingspjat... men nej jeg blev klogere. Lars er en særdeles nærværende og dygtig behandler, som både benytter sig zoneterapi, punktpressur og manipulation af led... og det var lige det min krop trængte til. Jeg forlod klinikken efter 1 1/2 time og uden hovedpine.. Jeg kommer snart igen - Det er lige en behandling for mig. Lars kan tage ved og jeg følte virkelig, at jeg og ikke mindst min krop nød godt af denne form for behandling. Tak:-)
-Henrik la Cour, tidl. International topdommer i håndbold 

Jeg har gået på ManuVision uddannelsen sammen med Lars, og meget hurtigt i forløbet syntes jeg at han var en af de bedste på holdet. Hans urokkelige ro får dig til at føle dig tryg i hans hænder, og han har en indføling der giver ham mulighed for at gå virkelig dybt ind i behandlingerne. Jeg har ofte følt mig mødt som person og har oplevet at få hjælp til at slippe nogle af mine dybe spændinger efter en tur på Lars's briks.
-
Jens Raadal, grafiker

Lars har en unik indfølingsevne og behandler med stor respekt, omsorg, ro og et smittende glimt i øjet - og ikke mindst en helt særlig og kærlig lune." "Han har en helt særlig evne til at skabe en åben og tryg behandling, hvor der er plads til sårbarhed - selv for en macho mand". "Jeg føler mig meget tryg i hans hænder og så er han teknisk meget dygtig". Kan det bruges Lars?- og jeg mener hvert et ord. Du er ubetinget den som jeg til en hver tid ville henvende mig til for at få en behandling - blot et problem. Du bor i det jyske
-Allan Schurmann

ManuVision Behandling ApS · CVR: 39071606 HandelsbetingelserBetlaingsformer