Sara Søgaard Pedersen

Sara _S_Pedersen

ManuVision Kropsterapeut og Træner

ManuVision Huset
Bernhard Bangs Allé 25
2000 Frederiksberg

+45 30 48 87 76
sara@kroppenhusker.dk
www.kroppenhusker.dk

Behandling 700 kr
også eftermiddag og aften

 

Jeg har brug for en pause til at vælge, hvilken vej jeg skal gå

- Louisiana Museum of Modern Art

Pausen er vigtig. Sådan er det i musikken, hvor pausen både bryder og binder tonerne sammen. Sådan er det i åndedrættet, hvor det eneste tidspunkt, kroppen er i hvile, er mellem udåndingen og den næste indånding. Og sådan er det også i livet, hvor pausen giver dig mulighed for at møde dig selv.

Vi misser den bare tit, pausen, fordi vi har travlt med at komme videre, men det er i pausen, dér hvor der er helt ro, at noget nyt kan opstå.

Det er det, Sara søger med ManuVision, både for sig selv og dem, hun behandler, pausen, hvor der er ro til, at du kan møde dig selv, og noget nyt kan opstå.

Sara Søgaard Pedersen (f. 1980) er uddannet ManuVision Behandler og Træner og har behandlet siden 2012.

Ved siden af sin behandlerpraksis arbejder hun som strategikonsulent både for virksomheder i Danmark og i udlandet. Hun har en baggrund inden for marketing og salg og en uddannelse i medier og journalistik. Det lyder som noget helt andet, og det er det også, men der er samtidig en fællesnævner, og det er relationen. Relationen til dig selv, relationen til de mennesker, du arbejder med, og ikke mindst relationen til pausen.

ManuVision Behandling ApS · CVR: 39071606 HandelsbetingelserBetlaingsformer