Handelsbetingelser

ManuVision januar 2018
Booking af behandling

Betalingstyper
Vi modtager VISA / Dankort, Mastercard, Maestro, JCB, Union Pay, American Express og JCB. Du kan også betale med MobilePay.

Booking
For at bestille tid til behandling, skal du oprette en profil i vores online bookingsystem.

Betaling
Betalingen bliver trukket på din konto straks efter køb. Bemærk, at ManuVision Behandling er momsfritaget.

Fortrydelsesret
Du kan fortryde dit køb i op til 14 dage efter købstidspunktet. Dog senest før booket behandlingstid. Det gør du ved at afbestille købet i bookingsystemet eller ved at meddele os det skriftligt på info@manuvision.dk. I så fald refunderes betalingen til dit betalingskort.

Klippekort
Når du booker en tid til behandling, vil der automatisk blive trukket et klip fra dit klippekort.

Klippekort med 5 behandlinger er som udgangspunkt gyldige i 12 måneder fra købstidspunktet. Klippekort med 10 behandlinger er som udgangspunkt gyldige i 18 måneder fra købstidspunktet. Der kan forekomme kortere gyldighedsperioder ved fx kampagner og tilbud. Dette vil fremgå af klippekortet.

Klippekortet er personligt og kan ikke deles med eller overdrages til andre.

Det er dit eget ansvar at få brugt dine klip inden udløbsdatoen for kortet.

Resterende klip på ikke-udløbne klippekort refunderes ikke og kan ikke overdrages til andre.

Afbud ved klippekort
Afbud eller ændring af tid skal ske via bookingsystemet senest 24 timer før aftalt tid for behandlingens start. Ved senere afbud eller ved udeblivelse, vil der blive trukket et klip på dit klippekort.

Legitimation
Hvis du har købt behandling med studie- eller pensionistrabat, skal studiekort eller pensionistkort kunne fremvises på forlangende ved behandling.

Gavekort
Gavekort købes i gavekortshoppen. Det bliver sendt til dig på e-mail sammen med kvitteringen, umiddelbart efter køb, så du selv kan printe kortet ud og forære det i gave.

Købet kan fortrydes indtil 14 dage efter købet ved henvendelse til info@manuvision.dk, med mindre gavekortet er taget i brug. Gavekortet er gyldigt i 12 måneder fra købsdatoen. For at gøre brug af gavekortet, skal modtageren oprette en profil i ManuVisions bookingsystem.

Personoplysninger
Når du opretter dig i bookingsystemet, har vi brug for følgende oplysninger: navn, adresse, e-mail og telefonnummer.

Dine personlige oplysninger vil på intet tidspunkt blive videregivet til tredjemand, medmindre tredjepart er forsikringsselskab, arbejdsplads eller lignende, som er afhængige af disse for betaling af købet. Herudover er dine personlige oplysninger kun tilgængelige for betroede medarbejdere med tavshedspligt hos ManuVision.

Ved oprettelse af din personlige bookingprofil kan du vælge at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Denne service kan til enhver tid frameldes.

Patientforsikring
Når du køber en behandling hos en komplementær behandler som ManuVision, accepterer du også, at behandlingen ikke er dækket af den offentlige patientforsikring.

Forsikringskunder
Er du forsikringskunde, skal du sikre dig, at du har den fornødne accept fra dit forsikringsselskab til behandling hos ManuVision. Er det ikke tilfældet, skal du selv betale for behandlingen. I tvivlstilfælde vil det også være dig som bestiller, der hæfter for betalingen.

Er du blevet henvist af dit forsikringsselskab, vil du blive kontaktet af ManuVision og oprettet i vores bookingsystem. Herefter får du en mail med et link, så du selv har adgang til systemet og evt. kan ændre dine tider.

For afbud mv. gælder samme regler som for andre klienter.

Det antal behandlinger, som forsikringen dækker, vil du ikke blive opkrævet for. Yderligere behandlinger skal du selv betale.

For at hjælpe dig bedst muligt, fører vi journal. Journalen er fortrolig og kan ikke bruges af andre end dig og din behandler. Du kan til enhver tid få en kopi af journalen tilsendt til eget brug eller den, du finder den relevant for (fx forsikringsselskab, arbejdsgiver eller familie). Ved at godkende vores handelsbetingelser giver du samtykke til dette.

Aflysning af en bookning
Hvis vi er nødt til at aflyse din behandling, fx pga. sygdom, henviser vi gerne til en anden ManuVision Terapeut, men du er ikke forpligtet til at tage imod dette tilbud. Du modtager aflysningen på e-mail og sms, og med mindre du vælger en anden terapeut til den aftalte behandling, bliver der naturligvis ikke trukket et klip på dit klippekort.

ManuVision er ikke erstatningsansvarlig for substitutionskøb af andre behandlinger i tilfælde af aflysning. ManuVision er heller ikke erstatningsansvarlig for andre følgeskader som transport udgifter, tabt arbejdsfortjeneste eller lignende.

Ansvarsfraskrivelse
ManuVisions erstatningsansvar er begrænset til direkte skader/tab. ManuVision er under ingen omstændigheder erstatningsansvarlig over for din evt. tabte arbejdsfortjeneste, tabte besparelser eller andre indirekte tab eller følgeskader. Evt. erstatningskrav mod ManuVision begrænses til 250.000 kr.

Reklamation / Klientklage
Ved eventuel fejlbehandling skal du straks, og inden rimelig tid efter du er blevet opmærksom på fejlbehandlingen, kontakte ManuVision. Reklamation skal ske skriftligt til info@manuvision.dk.

ManuVision Behandling ApS · CVR: 39071606 HandelsbetingelserBetlaingsformer