Kropsterapi

Hvad er ManuVision Kropsterapi?

ManuVision Kropsterapi er dybtgående og holistisk behandling. Vi hjælper dig med at opdage din kropslige intelligens og mærke, at du er et helt menneske.

Vores teknikker er massage, tryk, stræk og ledfrigørelse, som vi bruger for at afspænde hele din krop. Åndedrættet bliver dybere og mere frit, og samtale sætter fokus på sammenhængene mellem krop og psyke.

Kropsterapi er effektiv til at afhjælpe skader og skavanker - nye som gamle - blandt andet muskelspændinger og hovedpine, ryg- og nakkeproblemer, piskesmæld og forstuvninger.

Vi har gode erfaringer med at afhjælpe stress, angst og depression, fordi ManuVision Kropsterapi giver øget kropsbevidsthed, skaber ro i kroppen og giver større evne til nærvær. 

Behandlingen kan også være et stærk supplement til at afhjælpe eller lindre symptomer i forbindelse med et alvorligt sygdomsforløb, da en øget gennemstrømning i kroppen understøtter kroppens evne til at hele.

ManuVision Kropsterapi er RAB (Registreret Alternativ Behandler) -godkendt. Det betyder, at ManuVision Kropsterapeuter kan blive RAB-registreret. Den enkelte kropsterapeut skal dog selv ansøge. Derfor er alle ManuVision Kropsterapeuter ikke RAB-registrerede. Læs mere om RAB her.