Kristoffer fortæller:

Vilde Liv

I Vilde Liv, som er et kommunalt ungeprojekt i København, prøver vi at hjælpe nogle af de hårdest ramte unge - oftest gadebørn i alderen 14-19- til en anden fremtid end misbrug, prostitution og kriminalitet. Gennem kroppen og behandling. Det er relationsarbejde på højeste niveau at nå ind til disse unge menneske, som ofte har meget lidt tillid til velmenende tiltag fra det offentlige. Vi arbejder sammen med nogle af de bedste sygeplejerske og socialhjælpere i København, som har årtiers erfaring i allerforreste linje. Det var på deres opfordring, samarbejdet opstod, da de gerne vil have kroppen med i Vilde Liv. Det har virkelig været ’vildt’ for mig at opleve,  hvor stor forskel, det gør at blive rørt fra et godt hjerte. Vi har alle sammen brug for det, og de her unge mere end nogen.

Vores indgangsvinkel har været at vi bare skal hjælpe de unge til at mærke sig selv og stå i den (for os almindelige eksistenser helt ufatteligt ) voldsomme virkelighed, de lever i. Det kan virkelig være grænseoverskridende at lægge sig op på en briks, når man aldrig har mødt venlighed fra sine omgivelser, og mange har også brug for at beholde dynejakker og solbriller på i starten. Jeg har været så heldig at kunne stå på sidelinjen og se, hvordan de fem Manuvision Behandlere, vi har i arbejde på Vesterbro og på Christiania har vokset og gjort en forskel,  hvor der er allermest brug for det. Det er som om, at meget af det, vi ellers laver, blegner lidt i forhold til dette.

Fastekursus for Statsministeren

Der har været mange anderledes episoder i 2016, som jeg kan komme i tanke om. Jeg har holdt fastekursus for Statsministeren på Marienborg. Det var i maj måned og 24 grader. Bøgen var lige sprunget ud, og jeg behandlede, trænede og pressede litervis af rødbede- og ingefærsaft i de meget smukke og historiske lokaler. Lars Løkke Rasmussen var med hele vejen også på løbeturene omkring søen, med hunde, bodyguards og hele muletjavsen. Det var virkelig fint at arbejde sammen med mennesket af kød og blod bag Danmarks mest magtfulde embede.

Elitesporten 

2016 var også året, hvor jeg afsluttede syv års arbejde på Bjarne Riis' gamle cykelhold Tinkoff, da holdet blev lukket og folk spredt for alle vinde. Det har været en fest og noget af det mest spændende arbejde i min karriere at ture verden tynd med holdet. Det hele sluttede af med, at Peter Sagan blev verdensmester for anden gang i træk, så det kan ikke være bedre! ManuVisions engagement i elitesporten forsætter i 2017 ad nye veje og i andre retninger, som du må vente lidt med at høre mere om.

ManuVision Behandling ApS · CVR: 39071606 HandelsbetingelserBetlaingsformer