Krop og kreativitet

ManuVision Partner Mikkel Skovbye har specialiseret sig i workshops, hvor krop og kreativitet forenes. Han har arbejdet med kreative teams inden for teater, dans og design i mange år. Én af de grupper, som Mikkel arbejder med er Uppercut Danseteater, som er en dansetrup, der rejser rundt i verden med deres forestillinger.

'Mikkel-dag' for dansere

Mikkel kalder sine workshops Wilderness Workshop, men når Uppercut Danseteater ringer, er det en Mikkel-dag’, de booker. Det kalder de det. En ’Mikkel-dag’ med Uppercut Danseteater er en dag, hvor danserne og deres ledelse samles, og Mikkel arbejder med dem om det, der fylder hos dem lige nu og her. I år har Uppercut Danseteater fået ny kunstnerisk ledelse, hvor to af danserne er indtrådt i ledelsen. Så opgaven for Mikkel har været at  arbejde med gruppen om de nye roller, de har fået i forhold til hinanden. Programmet har budt på barfodsløb på kirkegården, massage-undervisning, træning, meditation og udstræk. Vi tager som altid afsæt i det kropslige, fordi vi er os selv og hinanden nærmest, når vi har kontakt til kroppen. De skal lytte til stilheden indeni og mærke det rum, hvor de ikke ved noget for at finde hinanden dér. Så; ind til kernen, arbejde med stilhed, det kropslige og det relationelle. Det er en ’Mikkel-dag’.

Nordpå i 2017

Næste år er det blandt andet de kreative bag modebrandet Les Deux, som får glæde af Wilderness Workshop, når Mikkel tager Les Deux teamet med nordpå ud i vildmarken. Les Deux har mange nye ansatte, så der skal bygges et stærkt team. De skal ’se hinanden’, dvs. lytte ind i og se hinanden som kolleger, opdage hinandens ståsted og kompetencer. Vi skal finde frem til, hvad kvalifikationerne er hos den enkelte, og hvad de hver især ikke er sat i verden for at udføre. Der vil være ’rundt-om-bålet-snakke’, som Mikkel faciliterer, fysisk aktivitet og praktisk (sam)arbejde. De skal ikke bygge tømmerflåder og hænge i liane eller flå kaniner, lover Mikkel. Til gengæld vil han skabe omstændighederne, hvor de kan mærke deres eget sårbare rum. (Det er relativt enkelt i vildmarken, som er ukendt for de fleste.) Mikkels grundtanke er, at det er  i risikozonen, at der opstår et udviklingsrum, og det handler om at have det rum sammen.

 

Er du nysgerrig på teambuilding for kreative?

Besøg Wilderness Workshop

 

ManuVision Behandling ApS · CVR: 39071606 HandelsbetingelserBetlaingsformer