Team- og lederudvikling

Få succes med dit team
Står I med nye udfordringer? Skal afdelinger lægges sammen, en vision implementeres, eller et nyt team samles? Måske er der stress og mistrivsel i afdelingen? Eller måske satser I bare på endnu bedre resultater og endnu mere arbejdsglæde? Med ManuVision Teamudvikling bliver det nemmere at nå i mål.

Samarbejde skaber resultater
At løfte i flok kræver tillid, empati og forståelse for hinanden. Og ikke mindst god kommunikation. Hos ManuVision arbejder vi med fundamentet for det gode samarbejde, nemlig de personlige relationer. Dem, som påvirker energi, arbejdsglæde og effektivitet i jeres team, og som altid smitter af på bundlinjen.

Kommunikation sidder i kroppen
Størstedelen af kommunikationen mellem mennesker ligger uden for sproget. Den handler om følelser og sanser og ikke om de ord, der kommer ud af vores mund. Hos ManuVision arbejder vi med at forbedre relationerne i teamet gennem en kropsterapeutisk tilgang. At øge nærvær, empati og tillid gennem nonverbal kommunikation.

Skræddersyede løsninger
Med udgangspunkt i netop jeres team, i jeres behov og jeres situation, skruer vi en løsning sammen, der passer til jeres udfordringer og mål. Vi tilbyder både enkelte workshops med individuelle sessioner og en serie af workshops med individuelle udviklingsforløb.

I gode hænder
Hos ManuVision har vi siden 1998 specialiseret os i at hjælpe organisationer, teams og ledere med at excellere. Alle vores undervisere er uddannede kropsterapeuter og har mere end 10.000 timers erfaring i bagagen. Vi er de første kropsterapeuter med forskningsdokumenteret effekt af stressbehandling og har drevet egen kropsterapeutisk skole siden 2005. Du finder ManuVision Afdelinger i København, Aarhus og Barcelona.

Læs mere om dine muligheder
1 x ManuVision Workshop
5 x ManuVision Workshop + individuelle sessioner

Kontakt
Direktør HC Gimbel
22 73 11 23
hcgimbel@manuvision.dk

ManuVision Behandling ApS · CVR: 39071606 HandelsbetingelserBetlaingsformer