Vi er ManuVision Erhverv

Hej 

Vi ved godt, at du som leder vil vide hvad du får ud af et kursus hos ManuVision Erhverv. Men vi starter lige med at nævne hvad du allerede har. Du har nogle medarbejdere, måske endda flere teams, der hver dag arbejder med samme fælles mål. Måske har I allerede et harmonisk og godt samarbejde, måske knap så godt. Nogle gange kan den store agenda skygge for det enkelte, og man glemmer hvordan folk hver især kommunikerer, omgås deres kollegaer og reagerer på hinanden.

Vi giver jer plads til at genfinde hinanden. Hos os får I et fysisk rum, nogle kropslige redskaber samt tæt og kyndig vejledning i et forløb hvis varighed du bestemmer. Selv et par timers kursus kan være med til at bryde mønstre og rykke noget helt ind i essensen af hvordan dine medarbejdere arbejder sammen. Det er lidt teambuilding, lidt kropsterapi og 100% ManuVision.

Vi forstår godt, hvis du undrer dig over, at nogle kropsterapeuter kan gøre din arbejdsplads mere velfungerende. Men hvad der er godt for kroppen er godt for sindet, og dine medarbejdere har begge dele med på arbejde.

Kh

Filip Rankenberg og Mette Steen
ManuVision Erhverv

Erhverv Filip Mette

For mere information om hvordan vi kan hjælpe dig, mail filip@manuvision.dk

Screen Shot 2018-07-27 At 14.22.43

ManuVision Behandling ApS · CVR: 39071606 HandelsbetingelserBetlaingsformer