Lene lærte at acceptere sin sårbarhed

For Lene Ege var uddannelsen til ManuVision-behandler en øjenåbner. Hun lærte en masse om sig selv, og det gjorde hende bedre til at forstå andre mennesker. Den indsigt bruger hun i dag som behandler på Lindevangskolen på Frederiksberg.

For 10 år siden kom Lene Ege til Danmark og begyndte at studere til psykomotorisk terapeut. Efter et projektsamarbejde med ManuVision-partnerne Mette Steen og Kristoffer Glavind Kjær, hvor de behandlede børn med diagnoser, fandt Lene ud af, at ManuVisions tilgang og behandling var et godt supplement til hendes uddannelse. Derfor startede hun på ManuVision Uddannelsen, og for et år siden blev Lene Ege færdiguddannet fra hold 10.

Fundet sin sårbarhed
I løbet af uddannelsen har Lene fået mange konkrete redskaber og teknikker – og det har givet hende en bedre forståelse og dybere indføling med, hvordan krop, følelser og sind hænger sammen. Og så er hun kommet i kontakt med sin sårbarhed og har lært, at den ikke er en svaghed:

”Jeg har lært, hvad det vil sige at åbne sig og turde acceptere mig selv – med alle mine følelser. Uddannelsen har åbnet mit sind, min tilgang til og forståelse af mennesker.”  

Bruger ManuVision Uddannelsen hver dag
I dag bruger Lene sin behandler- og træneruddannelse på Lindevangskolen, hvor hun behandler børn og lærere. ManuVision Uddannelsen har haft stor betydning for hende, fortæller hun: 

”ManuVision Uddannelsen starter, men det føles, som om den aldrig slutter. Den påvirker min hverdag – hver dag. Måden at se tingene på, leve på og agere på. Uddannelsen har lært mig altid at stille nysgerrige spørgsmål og være åben for, hvad der kommer.

Aldrig færdig med at lære
Lene deltager ofte i ManuVision Træning, både som elev og assistent, fordi træningen giver kroppen smidighed og styrke til, at hun kan stå ved briksen hver dag og behandle. Men hun træner også med, fordi hun mærker, hvordan alle muskler spiller sammen og har betydning for, hvordan spændinger opstår.

”Det er vigtigt for mig at komme tilbage til ManuVision Huset som hjælpeunderviser og assistenttræner. For er der noget, jeg har lært, så er det, at man aldrig bliver færdig med at lære,” understreger hun.

ManuVision Behandling ApS · CVR: 39071606 HandelsbetingelserBetlaingsformer