Tour de France: ManuVision behandler Team Orica

ManuVision har siden år 2000 arbejdet med nogle af verdens bedste cykelryttere, bl.a. på CSC, Phonak, Team Coast og Team Tinkoff Saxo.

Og igen i år er vi med på sidelinjen til Tour de France. Denne gang for at behandle og hjælpe det australske Team Orica til succes. Kristoffer Glavind Kjær er taget af sted sammen med Steffen Lundsgaard og opdaterer os løbende:

 

7. juli 2017

Når rytterne er rullet ud af dette lille “hul” i Düsseldorf, venter 3.500 km hårdt cykelløb i Tyskland,Belgien Luxemborg og Frankrig.

 Tour de France 5

Endelig kom vi til Frankrig, livsnydernes paradis og Tourens hjerte! Det er som om, alle i feltet ånder lettet op, og tingene falder på plads.

Tour de France 6

Jeg har været med på Touren siden 2004, og min frankofile side bryder ud i lys lue, hurtigere end du kan sige Croque Monsieur.

Tour de France 7

At tale fransk er (uanset hvor dårlig man er til det), som de siger i The Matrix "Like whiping your ass with silk" Denne gang er det gået helt galt for mig. Jeg har købt en lilla stråhat, og der vokser snart en lille baguette ud under min arm. Viva la France.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

5. juli 2017

Hej fra Tour de France! Også hej fra Hannah Grant, som er ved at lave et tv-show til Amazon. Planen er, at Steffen og jeg behandler holdet, og at Hannah laver lækker mad. Og vigtigst af alt skal vi have det sjovt :-) Her kommer lidt billeder.

 Hannah Grant

Det er altid herligt at møde gamle venner ude til starten! Her er en af feltets sødeste ryttere, nemlig Valgren. Han cykler nu for Astana og får i år lov til at køre sin egen chance. Det bliver spændende at følge.

Hanna, Valgren, Kristoffer

Vores skønne crew af kokke, med Hannah i spidsen, crasher Touren med dejlig mad, belgiske øl og den tørreste danske humor.

Tour de France 4

Her er der rene underbukser. Vi stemmer om, hvem der skal være Dagens Medarbejder, og planen er vist, at underbukserne følger med titlen...

Tour de France 1

Det var alt for denne gang.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

18. juli 2017

Anden hviledag. Rytterne er ved at have tømt tanken. Vi arbejder hårdt på at finde de sidste reserver fra både fysisk, psykisk og mentalt inden den sidste uge i Alperne. Alle har brug for en pause. Hannah holdt stor grillfest med helstegt lam for os og de fire andre hold, vi bor sammen med. Cykelverden er lille. Alle kender alle, så der blev fortalt røverhistorier til langt ud på natten. Og det er aldrig kedeligt med australiere om bord :-)

Hviledag grillfest
 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

25. juli 2017

Tourfest i Byernes by. Alle holdene har indtaget Concorde-pladsen og rytterne bliver fortjent fejret i den pompøse franske stil med parade ned af Champs-Élysées med Tricoloren. Rytterne får endelig lov til at gense familier og kærester og drikke øl og champagne! Bagefter er der gallamiddag i Grand Palais. Formidable.

Tour de France 8

Sidste år var vi med til at vinde den prikkede bjergtrøje (Majka) og den grønne pointtrøje (Peter Sagan). I år var vi så heldige at få den hvide ungdomstrøje, den gule sidder desværre godt fast i øjeblikket.

Tour de France 9 

Læs mere om ManuVisions arbejde med elitesportsfolk.

 

 

ManuVision Behandling ApS · CVR: 39071606 HandelsbetingelserBetlaingsformer