Kom og prøv en gratis times prøvetræning

Prøv vores træningsprogram

I Manuvision træningen bevæger vi os fra hovedets tanker og ned i kroppen. Med dynamiske øvelser, stræk og dybe stillinger kommer du igennem hele kroppen - fra fødder til ansigtsmuskulatur.

 

Book en gratis prøvetime

hvad er manuvision træning

 

Manuvision træning forbinder krop og hoved

Når vi siger, at Manuvision Træning handler om at komme ned i kroppen, så mener vi det helt bogstaveligt.

  • Vi træner hele kroppen - lige fra ansigtsmuskulaturen og til alle tæerne. Du kommer væk fra tankerne og på rundtur i kroppen.
  • Vi vækker muskler og bindevæv til live, stimulerer kredsløbet, styrker ryg og mave og smidiggør vores led, så der kommer flow i kroppens energisystem. På den måde kommer du til at mærke alt det liv, som du har kroppen.

Vi har taget det bedste fra yoga, karate og kropsterapi

Manuvision-træningen låner fra mange forskellige træningsformer, der har fokus på både styrke og smidighed. Men vi har især taget det bedste fra yoga og karate og koblet det til kropsterapiens viden om sammenhængen mellem krop og psyke. Træningen kombinerer på den måde:

  • karatens fokus, kraft og styrke
  • yogaens fordybelse, åndedræt og smidighed
  • og kropsterapiens viden om forbindelserne mellem muskelgrupper, energibaner og følelser

 

Manuvision træning er selvbehandling

Manuvision træning er også en behandlingsform. På briksen får du hjælp udefra til at arbejde med dine spændinger. I træningen lærer du at gøre arbejdet selv, så du kan vedligeholde kroppen og forebygge skader:

  • VI går ind i de sammentrækninger, der er årsag til spændinger og smerter
  • Vi træner det frie åndedræt, der hjælper os til at give slip på stress og muskelspændinger
  • Vi træner nervesystemet og evnen til at veksle mellem at være i ro og på vagt
  • Og vi konfronterer de steder, hvor vi falder sammen, fordi vi mangler styrke i muskler og led

På den måde er Manuvision træning også et supplement til kropsterapi, fordi du kommer til at arbejde direkte med spændingerne bag de fysiske og psykiske gener, du går til behandling for.

Alle Manuvision trænere er uddannede kropsterapeuter og vi guider dig igennem øvelserne ud fra en særlig viden om krop og psyke og hvordan muskelspændinger, energibaner og følelser er forbundet.

 

Og vi træner ikke kun det ydre

Vi træner ikke for at blive perfekte. Vi træner for at mærke det liv, vi har i kroppen.

Manuvision træning handler om at mærke sig selv. Vi arbejder med ro og tilstedeværelse, og du træner dit nærvær og din opmærksomhed gennem hele træningen - fra guidede meditationer i starten af timen og stræk i slutningen af timen. I træningen lytter vi til kroppen og lærer at mærke vores grænser og sansninger.

 

Book en gratis prøvetime

 

Læs mere: Holdbeskrivelser

Læs mere: Holdprogram og tider

 

Få en smagsprøve hjemme i stuen

Få en smagsprøve på Manuvision-træningen med vores træningsprogrammer på Youtube - på 10, 20 og 30 minutter - hvor træner og kropsterapeut Torben Svendsen guider dig igennem centrale øvelser og arbejder med sammenhængen mellem muskelgrupper, energibaner og følelser.

 

Book en gratis prøvetime

 

ONLINE-TRÆNING

Hver onsdag kan du træne online med Manuvision hjemme fra din stue:
Onsdage kl. 9:30- 11.00 med Torben

I træningen kommer du hele vejen rundt i kroppen - fra tæer til nakke og hoved. Undervejs får du pulsen lidt op. Træningen slutter af med et stræk. Træningen koster 95 kr. pr. gang. Du køber din billet her