Hvad siger folk?

“Efter min første behandling kan jeg huske, at jeg lå på briksen og smilede. Jeg blev bare så glad af det.”

Jeanne Illemann Dolberg har været klient hos ManuVision Kropsterapeut Morten Menzer siden september. Hun havde ikke prøvet ManuVision før, men med to forskellige job, mand, tre børn og en hundehvalp syntes hun, at det var på sin plads at hun fik lov at lægge sig selv over i en andens hænder for en gangs skyld.

Helt konkret døjer Jeanne med nakkespændinger, som har fortaget sig siden forløbets start.
“Specielt når Morten løfter mit hoved fra briksen, og fører det lige så blidt rundt, tænker jeg ‘gid han aldrig vil slippe’.”

”Det har simpelt hen reddet mit liv på mange måder, for han (Kristoffer) kunne lige låse min fod op. Og så havde jeg pludselig en fornemmelse af, at jeg kunne løbe fem kilometer, og så kunne jeg også løbe fem kilometer næste dag og næste dag. Det var helt fantastisk.”

” Så var jeg en tur forbi Kristoffer. Han er en fyr, som jeg går til en gang imellem. Han har hjulpet mig med at få løsnet min fod, så jeg er i stand til at løbe. Han er the magic man.”

” Det er ret fantastisk med sådan nogle der, der bare lige tager fat i en og siger: »Jeg kan mærke, du har spændinger her, og i går var der ikke noget”

– Lars Løkke Rasmussen, Tidl. Statsminister

“Jeg ved nu, at kroppen har noget at sige. Vi har bare at høre efter.”

Hanne Christensen måtte gøre noget. Hun var stresssygemeldt fra arbejdet, og havde brug for at gøre noget proaktivt. Hun søgte psykologhjælp gennem sin arbejdsforsikring, Codan Care. Det fik hun. Men så foreslog de hende, at hun også prøvede noget andet.

Hanne kendte ikke ManuVision, inden hun kom til sin første behandling, men de seneste måneders forløb har været noget af en åbenbaring. Hun har en nyfunden ro i kroppen. Hun sover bedre. Og der hvor hun før kun trak vejret helt oppe i brystkassen, har hun plads i hele kroppen til åndedrættet. Det er Senior Kropsterapeut Morten Menzer, der har hjulpet Hanne finde plads til sig selv i kroppen igen, noget hun er meget imponeret over. “Det er uforklarligt. Han ved bare hvad der foregår inde i mig, uden at jeg selv har italesat det.”

Kombinationen af psykolog og ManuVision Kropsterapi har været den helt rette kombi for Hanne, der er tilbage på arbejdet, dog med en anden forudsætning – hun kan nu mærke når presset er for stort, så hun kan sige fra.

“Almindelig massage er jo meget rart, men ManuVision kan noget helt andet.”

”I mange år havde jeg døjet med en sygdom, der minder om psoriasis, men det fik jeg nu bugt med, ligesom jeg langsomt begyndte at finde ro i kroppen og blive mindre og mindre stresset. At slappe af. I behandlingen lærte jeg at trække vejret, give slip og ikke mindst at sige fra. ManuVision Kropsterapi blev simpelthen min redning både fysisk og psykisk.

Jeg får ManuVision Kropsterapi cirka en gang om måneden for at rette op på de fysiske skavanker, som kommer med alderen, og for at blive mindet om at trække vejret ordenligt. Jeg kan slet ikke undvære det.”

– Karin Foxvig