Fastekursus i Aarhus

Fastekursus i Aarhus 2021

Fastekurset er d. 30/4 - 2/5 maj, fredag kl. 15 – søndag kl. 15
Pris pr. person: 3.000 kr.
Søren Christensen er fastekursus-leder.

 

Kvindefaste i København 2021

Fastekurset er d. 21. - 23. maj, fredag kl. 15 - søndag kl. 14
Pris pr. person: 3.500 kr.
Rikke Toft Boesen og Marie-Louise er fastekursus-ledere.

En faste hos Manuvision er en tiltrængt pause og reboot til krop og psyke. Tag på forlænget weekend med kropsterapeutisk træning, massage og hvile. Du vil opleve en mærkbar forandring som bliver længe i kroppen

Canva Carrots Juice

Det har altid været en del af vores kultur at markere skiftene i naturen, og det mest potente er skiftet fra vinter til sommer. At komme til live igen. Manuvisions fasteforløb er en fantastisk måde at manifestere dette skift på og opleve en udrensning og en gennemstrømning, du ikke har oplevet magen til.

Forløbet strækker sig over 24 dage

  • 10 dages nedtrapning
  • 4 dages faste
  • 10 dages optrapning til normal kost

Tre af dagene tilbringer du i Manuvision Huset, sammen med de andre fastende, hvor vi sætter turbo på udrensningen ved at træne, meditere og massere hinanden. Massagen understøtter udrensningsprocessen i kroppens organer.

Fasten

  • Styrker kredsløbet
  • Skærper sanserne
  • Udskiller affaldsstoffer
  • Regulerer forbrænding og stofskifte
  • Giver selvindsigt

 

Fastekursus for kvinder i København – Nyhed

Vi mødes i Manuvision Huset i København. Marie Louise Bahn og Rikke Boesen leder fastekurset for kvinder, og skaber et roligt og opbyggende rum til transformerende dage sammen. I løbet af de to dage, drikker vi hovedsageligt vand, men supplerer med the og lidt saft hvis der er behov. Det gør vi for at understøtte kroppen i udrensningen, uden for mange forstyrrelser.

Vores arbejde med kroppen foregår med kropsterapeutiske øvelser, massage, spa/sauna og ture. Der vil være plads til stilhed og hvile, samt et forum hvor vi kan dele oplevelser med hinanden.

Kommer man langvejsfra, er det muligt at overnatte i Manuvision Huset. Nærmere info ved henvendelse til kursus@manuvision.dk.

 

Fastekursus i Aarhus

Vi mødes i Manuvision Huset i Aarhus, efter at have været på nedtrapningskost i 10 dage. Søren Christensen leder fastekurset igennem to dages samvær med fornyelse af kroppens indre og ydre i centrum.

Der arbejdes med Manuvisions træningsøvelser for at løsne kroppen, strække musklerne og befrie leddene. Efter træningen, arbejder man to og to med meridianbanemassage.

Der bliver tid til hvile, stille samvær og ture i naturen. Under opholdet er der ingen måltider, men vi drikker rensende the og juice for at holde systemet i gang.

Kommer man langvejsfra, er det muligt at overnatte i Manuvision Huset. Nærmere info ved henvendelse til kursus@manuvision.dk.

 

Tilmelding

For mere info og tilmelding, skriv til kursus@manuvision.dk eller mette.t@manuvision.dk