Marianne Haaning Weincke / Virum

marianne behandler sh

ManuVision Kropsterapeut og Træner

Hos mig får du får en unik og 100% uvildig rådgivning og behandling.

Udfra en min holistisk tilgang og -syn på sundhed, sygdom, forebyggelse og behandling , og på baggrund af min 30-år lange erfaring som læge, tilbyder jeg – bl.a. ud fra principperne om hjælp til selvhjælp – en kombination af det bedste fra den konventionelle, vestlige medicin med det bedste inden for komplementær behandling (af nogen kaldet alternativ behandling).

Erfaring:
Holistisk læge, speciallæge i kvindesygdomme og fødsler (Gynækologi-Obsetrik), ph.d., stresscoach, ManuVision-kropsterapeut og -træner, akupunktør, hypnoterapeut, yogainstruktør (certificeret inden for KRON-modellen), forfatter og foredragsholder.

Jeg tilbyder:
Primær lægelig vurdering og second opinion, ManuVision kropsterapi, sorgbearbejdning, instruktion i mindfulness- /guidede meditationer, akupunktur, hypnoterapi (fx ved ønske om rygestop eller til håndtering af eksamensangst eller anden præstationsrelateret angst) , stress coaching, kostrådgivning (udfra syre-/base principperne), træningsinstruktion mm.

Da jeg ikke har overenskomst med det offentlige (sygesikringen/regionerne), behøver du ikke en henvisning fra din praktiserende læge.

Du kan få tilskud til visse undersøgelser og visse behandlinger, hvis du er medlem af Danmark, eller via din bopælskommune, såfremt du er i sygesikringsgruppe 2.

På min hjemmeside www.SOLklinikken.dk kan du læse mere om min uddannelsesmæssige baggrund, mere om de behandlinger jeg tilbyder, priser, betalingsvilkår, afbudspolitik, rabatordninger mm.

På hjemmesiden kan du også læse om, hvordan jeg håndterer personfølsomme data i hht. den nye EU-persondataforordning (GPDR), som trådte i kraft i maj 2018.

Klinikkens telefonnummer: +45 53 38 36 92
Mail: marianne@SOLklinikken.dk

Tlf.tid: Tirsdage og torsdage kl. 08:00-08:45

Hvis du ringer udenfor telefontiden, kan du altid indtale en besked med navn og telefonnummer, så ringer jeg tilbage snarest muligt. Du kan også sende en sms eller en e-mail. Husk at skrive navn og telefonnummer. NB! Skriv aldrig dit personnummer i en sms eller i en e-mail, der ikke er krypteret.

CVR-nr.: 28619464