Holdbeskrivelser

 

MANUVISION CLASSIC

Mandage 17.30-19.30
Kristoffer Glavind Kjær

Mød dig selv til en omgang kropsterapeutisk træning og genopdag de steder i kroppen du havde glemt. Træningen bunder i karate, yoga og ikke mindst Manuvision Kropsterapi. Denne treenighed gør det muligt for os at åbne kroppen og sætte den fri, mens vi bliver stærke og smidige. Oplev den samme træning som Håndboldherrerne får under turneringerne, men som er velegnet til alle, uanset forudsætninger. Kom og træn i dit eget tempo, uden at sammenligne dig selv med sidemanden. Efter den første time og en lille vandpause hjælper vi hinanden med massage og dybe stræk.

MANUVISION TRÆNING

Tirsdage 9.30-11
Bettina Nordahl

Denne to-timers træning er en mulighed for dig at komme ud i alle afkroge af krop og sind. Du kommer til at genopdage flere sider af dig selv, sårbarhed og styrke, mens du får jordforbindelse og et frit åndedræt. Sidstnævnte skal ikke undervurderes! Selve øvelserne

spænder bredt: fra statiske stillinger i dybe stræk til kraftfuld kropsudfoldelse. Du kommer til at lære en masse om hvordan dine muskler arbejder sammen, ved at blive guidet i at mærke, hvor din krop unødigt spænder op, eller hvor den kollapser. Denne træning vil udfordre dig på den gode måde, så du finder mere hjem i dig selv og din krop. Træningen er velegnet til alle, på alle niveauer.

MANUVISION ANTISTRESS OG GENOPBYGNING

Tirsdage 13-14
Pia Laub

Rolig træning til genopbygning. Kroppen bliver guidet igennem træningen i et roligt og blidt tempo. Vi lægger vægt på at træne ud fra kroppens aktuelle tilstand, og respekterer de grænser der mærkes. Træningen løsner og styrker din krop, samtidigt med at du gradvist opbygger mere energi og overskud. Træningen er velegnet til dig der har døjet med stress og angst.

MANUVISION CLASSIC

Tirsdage 17-19
Mette Steen Jakobsen

En Manuvision behandling du udfører på dig selv! Sammen skaber vi et terapeutisk rum hvor den ydre krop trænes, men i høj grad også den indre. I modsætning til mange typer træning, arbejder vi her med udvidelsen af vores ”core”-muskulatur, frem for sammentrækningen. Det er her vi finder fodfæste. Vi leger med tempo og humør, åbner åndedrættet, kommer ned i kroppen og går mere autentisk ud i verden.

MANUVISION CLASSIC

Onsdage 9.30-11
Torben Scharling Svendsen

Denne dynamiske træning er baseret på grundprincipper i Okinawa-karate, tilpasset Manuvisions grundforståelse af det moderne menneske. Denne træning kræver din fulde tilstedeværelse! Der er tempo og skift, kraftfulde bevægelser og ikke mindst lyd på! Resultatet er en utrolig tilfredsstillende ro og balance i kroppen.

MANUVISION SKULDRE, RYG, NAKKE

Onsdage 17.30-19
Sara Saxild

Ondt i skuldre, ryg og nakke kan komme mange steder fra. Døjer du med problemer i et eller flere af de områder, kan vi anbefale at indarbejde denne træning i din uge. Træningen kigger ind i de sammenhænge der er mellem de forskellige kropsdele. Vi arbejder to-fold med områderne – vi løsner spændinger, alt imens musklerne styrkes.

MANUVISION SLOW

Torsdage 8-9
Jan Kautz

Denne time er til dig der vil opbygge styrke og bevægelighed indefra – langsomt. Vi kombinerer viden og bevægelser fra Qi-gong med Manuvisions kropsterapeutiske træningsform. Resultatet er en roligere træning hvor bevægelser og vejrtrækning følges ad, langsomt og meditativt. Denne time er særligt velegnet til dig der har brug for at berolige nervesystemet, eller hjælpe din krop i en helingsproces.

MANUVISION FITNESS

Torsdage 17-18.30
Lene Ege

Nøgleord for træningen: indre kerne, forebyggelse af skader, kroppens elasticitet. Denne træning er skabt ud fra en særlig fokus på kroppen som et funktionsdygtigt redskab, der skal få os gennem livet. Det hele afsluttes med en grundig afspænding. Alle kan træne med her, men du skal forvente at få sved på panden!

MANUVISION MEDITATION

Fredage 7.30-8.15
Torben Scharling Svendsen, Søren Christensen mfl.

Vi sidder stille og fokuserer. En anderledes måde at starte dagen på i fællesskab, med fokus og ro.