Holdbeskrivelser

 

træner kristoffer 1 scaled e1596540801828

MANUVISION TRÆNING v. Kristoffer Glavind Kjær

Mandage 17.30-19.00

Mød dig selv til en omgang kropsterapeutisk træning og genopdag de steder i kroppen du havde glemt. Træningen bunder i karate, yoga og ikke mindst Manuvision Kropsterapi. Denne treenighed gør det muligt for os at åbne kroppen og sætte den fri, mens vi bliver stærke og smidige. Oplev den samme træning som Håndboldherrerne får under turneringerne, men som er velegnet til alle, uanset forudsætninger. Kom og træn i dit eget tempo, uden at sammenligne dig selv med sidemanden. Efter den første time og en lille vandpause hjælper vi hinanden med massage og dybe stræk.

træner bettina scaled e1596540086375

MANUVISION TRÆNING v. Bettina Nordahl

Tirsdage 9.30-11
Bettina Nordahl

Denne træning er en mulighed for dig at komme ud i alle afkroge af krop og sind. Du kommer til at genopdage flere sider af dig selv, sårbarhed og styrke, mens du får jordforbindelse og et frit åndedræt. Sidstnævnte skal ikke undervurderes! Selve øvelserne

spænder bredt: fra statiske stillinger i dybe stræk til kraftfuld kropsudfoldelse. Du kommer til at lære en masse om hvordan dine muskler arbejder sammen, ved at blive guidet i at mærke, hvor din krop unødigt spænder op, eller hvor den kollapser. Denne træning vil udfordre dig på den gode måde, så du finder mere hjem i dig selv og din krop. Træningen er velegnet til alle, på alle niveauer.

træner Pia scaled e1596540857778

MANUVISION TRÆNING v. Pia Laub

Tirsdage 13-14

Rolig træning til genopbygning. Kroppen bliver guidet igennem træningen i et roligt og blidt tempo. Vi lægger vægt på at træne ud fra kroppens aktuelle tilstand, og respekterer de grænser der mærkes. Træningen løsner og styrker din krop, samtidigt med at du gradvist opbygger mere energi og overskud. Træningen er velegnet til dig der har døjet med stress og angst.

træner mette scaled e1596541015640

MANUVISION TRÆNING v. Mette Steen

Tirsdage 17-18.30

En Manuvision behandling du udfører på dig selv! Sammen skaber vi et terapeutisk rum hvor den ydre krop trænes, men i høj grad også den indre. I modsætning til mange typer træning, arbejder vi her med udvidelsen af vores ”core”-muskulatur, frem for sammentrækningen. Det er her vi finder fodfæste. Vi leger med tempo og humør, åbner åndedrættet, kommer ned i kroppen og går mere autentisk ud i verden.

træner torben scaled e1596540670347

MANUVISION TRÆNING v. Torben Scharling Svendsen

Onsdage 9.30-11

Denne dynamiske træning er baseret på grundprincipper i Okinawa-karate, tilpasset Manuvisions grundforståelse af det moderne menneske. Denne træning kræver din fulde tilstedeværelse! Der er tempo og skift, kraftfulde bevægelser og ikke mindst lyd på! Resultatet er en utrolig tilfredsstillende ro og balance i kroppen.

træner sara scaled e1596541099234

MANUVISION TRÆNING v. Sara Saxild

Onsdage 17.30-19

Ondt i skuldre, ryg og nakke kan komme mange steder fra. Døjer du med problemer i et eller flere af de områder, kan vi anbefale at indarbejde denne træning i din uge. Træningen kigger ind i de sammenhænge der er mellem de forskellige kropsdele. Vi arbejder to-fold med områderne – vi løsner spændinger, alt imens musklerne styrkes.

træner jan e1596541202420

MANUVISION TRÆNING v. Jan Krautz

Torsdage 8-9

Denne time er til dig der vil opbygge styrke og bevægelighed indefra – langsomt. Vi kombinerer viden og bevægelser fra Qi-gong med Manuvisions kropsterapeutiske træningsform. Resultatet er en roligere træning hvor bevægelser og vejrtrækning følges ad, langsomt og meditativt. Denne time er særligt velegnet til dig der har brug for at berolige nervesystemet, eller hjælpe din krop i en helingsproces.

træner lene scaled e1596541276686

MANUVISION TRÆNING v. Lene Ege

Torsdage 17-18.30

Nøgleord for træningen: indre kerne, forebyggelse af skader, kroppens elasticitet. Denne træning er skabt ud fra en særlig fokus på kroppen som et funktionsdygtigt redskab, der skal få os gennem livet. Det hele afsluttes med en grundig afspænding. Alle kan træne med her, men du skal forvente at få sved på panden!