Manuvision Barcelona

Manuvision har en afdeling i Barcelona, hvor vi behandler og træner, og i 2018 uddannede vi vores første hold Manuvision terapeuter. Uddannelsen er åben for alle, der vil tage uddannelsen på engelsk i Barcelona hen over intensive ugekurser, suppleret med fasteinternat og fællesinternater i Tyskland og Sverige.

 

 

Steffen Lundsgaard fortæller om Manuvision uddannelsen i Barcelona

 

Manuvision uddannelsen har siden 2016 haft en afdeling i Barcelona, hvor der er et miljø af Manuvision kropsterapeuter, som behandler, træner og afholder kurser. Uddannelsen svarer på en interesse og et marked for vores form for kropsterapi, som rækker langt ud over Danmarks grænser. En interesse, som følger med den internationale bevægelse henimod en mere kropsligt funderet tilgang til behandling af tidens psykiske lidelser, og som også afspejles i forskningen i Manuvision kropsterapi i behandling af PTSD

Indhold og opbygning

Uddannelsen er struktureret på en måde, der gør den tilgængelig for folk, der bor uden for Barcelona. Holdet er foreløbig sammensat af folk, der kommer fra flere steder i verden - herunder Tyskland, Holland, Belgien, Frankrig, Ukraine, Argentina, Columbia og Brasilien.

Uddannelsen i Barcelona er bygget op omkring seks intensive ugekurser om året. Derudover er der - foruden internater i Tyskland og Sverige - seks weekend-kurser, som det er muligt at følge online.

Indholdet af uddannelsen er det samme som i Danmark, og undervisningen foregår på engelsk. Få et overblik over uddannelsens pris, indhold og opbygning her

Internater i Tyskland og Sverige

Ligesom Manivision uddannelsen i Danmark foregår en del af undervisningen på internater i Tyskland og Sverige, hvor eleverne blive undervist sammen med holdene fra København og Aarhus.

 

 

Vil du vide mere om Manuvision Barcelona?

Læs mere på manuvision.es eller kontakt Steffen Lundsgaard på steffenlundsgaard@gmail.com