Børnebehandling

Manuvision har stor erfaring og succes med at behandle børn med kropsterapi - i alle aldre, fra spædbørn til teenagerne.

 

Børn kan lige såvel som voksne have brug for en hjælpende hånd til at blive fri af ubalancer i kroppen. ManuVision kropsterapi hjælper børn, der døjer med smerter og alt fra vokseværk, stivhed i kroppen, uro og nattetisseri til psykiske problemer som angst, depression og ADHD.

Behandlingen er ikke konfronterende eller ubehagelig for barnet. Vi arbejder på nervesystemet ved at spænde muskler af, der kan få eventuelle stivheder og fastlåsninger til at slippe.

En fordel ved en børnebehandling er, at vi ser en hurtig effekt, og at det ofte er muligt at behandle eller forebygge begyndende skævheder i ryg og bevægeapparat, som ellers kunne udvikle sig til gener i voksenlivet.

I behandlingen af børn, der har været udsat for chok og traumer eller slås med psykiatriske diagnoser, tilbyder Manuvision et supplement til de løsninger, det etablerede sundhedssystem stiller til rådighed.

En børnebehandling udføres sædvanligvis med mindst en forælder til stede og tager altid udgangspunkt i det udviklingsstadie, barnet befinder sig i.

Vi lægger vægt på en blid og tryg oplevelse for både barn og forældre.