Manuvision har stor erfaring og succes med at behandle børn med kropsterapi – i alle aldre, fra spædbørn til teenagerne.

Børn kan lige såvel som voksne have brug for en hjælpende hånd til at blive fri af ubalancer i kroppen. ManuVision kropsterapi hjælper børn, der døjer med smerter og alt fra vokseværk, stivhed i kroppen, uro og nattetisseri til psykiske problemer som angst, depression og ADHD.

Behandlingen er ikke konfronterende eller ubehagelig for barnet. Vi arbejder på nervesystemet ved at spænde muskler af, der kan få eventuelle stivheder og fastlåsninger til at slippe.

En fordel ved en børnebehandling er, at vi ser en hurtig effekt, og at det ofte er muligt at behandle eller forebygge begyndende skævheder i ryg og bevægeapparat, som ellers kunne udvikle sig til gener i voksenlivet.

I behandlingen af børn, der har været udsat for chok og traumer eller slås med psykiatriske diagnoser, tilbyder Manuvision et supplement til de løsninger, det etablerede sundhedssystem stiller til rådighed.

En børnebehandling udføres sædvanligvis med mindst en forælder til stede og tager altid udgangspunkt i det udviklingsstadie, barnet befinder sig i.

Vi lægger vægt på en blid og tryg oplevelse for både barn og forældre.

manuvision børnebehandling
manuvision børnebehandling københavn

Vi har behandlere i det meste af landet

Du kan læse om de enkelte behandleres baggrund og kompetencer og finde den Manuvision kropsterapeut, der passer lige til dine behov.

Podcast om kropsterapi

Manuvision udgiver podcast, hvor vi dykker ned i emner, der udforsker sammenhængen mellem krop og psyke, og fortæller om vores uddannelse og efteruddannelser. Du finder Manuvisions podcast i din podcast app eller her.

Forskning og 25 års erfaring

Manuvision har specialkompetencer i behandlingen af traumer, hvor vi benytter os af kropsterapeutiske teknikker til at genoprette balancen i nervesystemet. I bogen “Når kroppen er i krig” samler vi trådene fra 25 års behandlingspraksis med erfaringerne fra et forskningsprojekt i effekten af Manuvision kropsterapi, foretaget af Statens Institut for Folkesundhed, Syddansk Universitet, for veteraner i behandling for PTSD på Militærpsykiatrisk Ambulatorium på Rigshospitalet. Læs mere