Manuvision studievejledere

Er du i tvivl om noget? Så kontakt en af vores studievejledere

Manuvision har to studievejledere – Mette i København og Lise i Aarhus. De er begge er uddannede Manuvision kropsterapeuter og brænder for at hjælpe både vores kommende og nuværende elever. De kan hjælpe dig med svar på spørgsmål omkring uddannelsen – og give dig råd og sparring på de overvejelser, som du måske har både før og undervejs på uddannelsen.

Manuvision København

Mette Thaisen er vores studievejleder i København/Sjælland. Mette har selv gået vejen selv som kropsterapeut og er uddannet på vores hold 13, der afsluttede uddannelsen i december 2018.  Det giver dig vejledning og råd i øjenhøjde, både omkring uddannelsen og etablering af behandlerpraksis.

Mette kombinerer jobbet som uddannelseskoordinator med sin egen behandlerpraksis i Manuvision Huset på Frederiksberg.

Du kan kontakte Mette på mette.t@manuvision.dk eller ringe på 22 73 11 23

 

 

 

 

 

Manuvision Aarhus

Lise Ørting er vores studievejleder i Aarhus/Jylland. Lise er tidligere uddannet kropsterapeut gennem Body SDS. Hun valgte i 2019 at gå videre og tage Manuvision uddannelsen for at dykke endnu dybere i kropsterapien. Hun har på 10. år egen klinik med behandling og træning i Kolding og kan rådgive dig både om retning og valg af uddannelsen og om livet som kropsterapeut.

Lise er også med til at undervise på Manuvision uddannelsen som undervisningsassistent i København og Aarhus.

Du kan kontakte Lise på lise@manuvision.dk eller ringe på 28 84 35 11

Tilmeld dig infomøde

Til dig, der vil høre om vores uddannelse til kropsterapeut. Mød vores undervisere, se en behandling og kom selv på briksen og oplev, hvad Manuvision kropsterapi kan.

Afholdes næste gang:

Sted: København
Tid: Torsdag d. 16. november kl. 17-19.30

Sted: Aarhus
Tid: Mandag d. 13. november kl. 17-19.30

Tilmeld dig introdag

Til dig, der vil have en forsmag på en undervisningsgang på uddannelsen. Bliv introduceret til basale teknikker og lær om sammenhængen mellem krop og psyke. Primært for dig, som allerede har været til infomøde.

Afholdes næste gang:

Sted: København
Tid: 19. november 2023 kl. 10-15

Sted: Aarhus
Tid: 19. november 2023 kl. 10-15