Tilskud til Manuvision kropsterapi

 

Er du forsikret mod stress?

Der findes efterhånden flere forsikringsselsskaber, som har valgt at tilbyde Manuvision Kropsterapi til deres stressramte klienter – som alternativ eller tillæg til psykologbehandling. Det gør de, fordi de har erfaring med, at Manuvision kropsterapi hjælper stressramte til at komme hurtigere på fode igen og hjælpe dig til at forebygge tilbagefald.

Det gælder bl.a.:

- Codan Care 

- PFA Early Care

- Claims Corporation

Hvis du eller din arbejdsplads har en sundhedsforsikring, og du har problemer med stress, er det derfor muligt at få henvisning til et behandlingsforløb hos Manuvision. Kontakt din sundhedsforsikringen og hør om dine muligheder - og ring endelig til os inden, hvis du har spørgsmål.

Læs mere: Hvad kan kropsterapi hjælpe med?

 

Kropsterapi uddannelse

Vi har behandlere i det meste af landet

Du kan læse om de enkelte behandleres baggrund og kompetencer og finde den Manuvision kropsterapeut, der passer lige til dine behov.

Podcast om kropsterapi

Manuvision udgiver podcast, hvor vi dykker ned i emner, der udforsker sammenhængen mellem krop og psyke, og fortæller om vores uddannelse og efteruddannelser. Du finder Manuvisions podcast i din podcast app eller her

manuvision podcast foto

Forskning og 25 års erfaring

Manuvision har specialkompetencer i behandlingen af traumer, hvor vi benytter os af kropsterapeutiske teknikker til at genoprette balancen i nervesystemet. I bogen "Når kroppen er i krig" samler vi trådene fra 25 års behandlingspraksis med erfaringerne fra et forskningsprojekt i effekten af Manuvision kropsterapi, foretaget af Statens Institut for Folkesundhed, Syddansk Universitet, for veteraner i behandling for PTSD på Militærpsykiatrisk Ambulatorium på Rigshospitalet. Læs mere

Når kroppen er i krig