Er du forsikret mod stress?

Der findes efterhånden flere forsikringsselsskaber, som har valgt at tilbyde Manuvision Kropsterapi til deres stressramte klienter – som alternativ eller tillæg til psykologbehandling. Det gør de, fordi de har erfaring med, at Manuvision kropsterapi hjælper stressramte til at komme hurtigere på fode igen og hjælpe dig til at forebygge tilbagefald.

Det gælder bl.a.:

Codan Care 
PFA Early Care
– Claims Corporation

Hvis du eller din arbejdsplads har en sundhedsforsikring, og du har problemer med stress, er det derfor muligt at få henvisning til et behandlingsforløb hos Manuvision. Kontakt din sundhedsforsikringen og hør om dine muligheder – og ring endelig til os inden, hvis du har spørgsmål.

Læs mere: Hvad kan kropsterapi hjælpe med?

Vi har behandlere i det meste af landet

Du kan læse om de enkelte behandleres baggrund og kompetencer og finde den Manuvision kropsterapeut, der passer lige til dine behov.

Manuvision kropsterapi har været omdrejningspunkt for det første forskningsprojekt i kropsterapi i Danmark, foretaget af Statens Institut for Folkesundhed (SDU) i samarbejde med Region Hovedstadens Psykiatri. Forskningsresultaterne viser, at 6 måneders Manuvision kropsterapi kan reducere eller helt fjerne PTSD-symptomer hos krigsveteraner med PTSD. Læs mere: Forskning i Manuvision kropsterapi

Podcast om kropsterapi

Manuvision udgiver podcast, hvor vi dykker ned i emner, der udforsker sammenhængen mellem krop og psyke, og fortæller om vores uddannelse og efteruddannelser. Du finder Manuvisions podcast i din podcast app eller her.

bog om traumebehandling

I bogen “Når kroppen er i krig” samler vi trådene fra 25 års behandlingspraksis med erfaringerne fra forskningsprojektet i effekten af Manuvision kropsterapi mod PTSD, foretaget af Statens Institut for Folkesundhed (SDU). Vi introducerer til vores arbejde med relation og kropsbevidsthed og de principper og teknikker, der kan regulere balancen i nervesystemet og skabe forandring hos mennesker udsat for traumer. Læs mere