HØJ FAGLIGHED OG EVIDENS

Vi er kendt for vores høje faglighed. Vi har 25 års erfaring med at behandle de fysiske og psykiske lidelser, der følger med den moderne livsførelse.

Vi har specialiseret os i behandling af traumer og har sammen med det etablerede sundhedsvæsen fået et af de første forskningsprojekter om kropsterapi – i Danmark og i verden – sat i værk. De positive forskningsresultater er med til at gøre Manuvision kropsterapi til et evidensbaseret behandlingstilbud, hvilket åbner op for samarbejder med det etablerede sundhedsvæsen.

Vi har desuden arbejdet med elitesportsfolk – på bl.a. Tour de France og herre-håndboldholdet – og udviklet kropsterapiens gavnlige effekt på sportsskader og præstationsevner.

Underviserne på uddannelsen er mestre i kropsterapi og har i løbet af de 15 år, uddannelsen har eksisteret, forfinet de pædagogiske og kropsterapeutiske teknikker, der sikrer det bedste fundament for at lære det, der skal til for at blive en god behandler.

INDFØLING

Indføling er Manuvisions særkende. Indføling er noget af det, der adskiller Manuvision kropsterapi fra andre grene inden for kropsterapien, og det, der giver klienten oplevelsen af at blive set og mødt. Vores fokus på indføling betyder, at du ikke kun lærer teknikker og systemer til at arbejde med krop og psyke, men også udvikler den sensitivitet, der skal til for at se, hvordan et menneskes historie viser sig i kroppen.

Manuvision adskiller sig også ved at have særligt fokus på relationsdannelse. Al forskning viser, at det vigtigste kriterie i en hvilken som helst terapi-situation er styrken af relationen mellem klient og terapeut. Vi har de sidste 15 år udviklet øvelser og teknikker til at udvikle den opmærksomhed, der skal til for at skabe en autentisk relation til et andet menneske, både i og uden for en terapi-situation.

Manuvision adskiller sig også ved at have særligt fokus på relationsdannelse. Al forskning viser, at det vigtigste kriterie i en hvilken som helst terapi-situation er styrken af relationen mellem klient og terapeut.

MULIGHEDER FOR SPECIALISERING

Manuvision har specialviden i nervesystemet og særlige kompetencer til behandling af PTSD. Vi kan derfor også tilbyde en videre specialisering inden for et af de områder. PÅ baggrund af forskningsprojektet, der bakker op om effekten af Manuvision kropsterapi hos tidligere udsendte med PTSD, har vi startet en overbygning i Chok og traumer, der videreuddanner Manuvision kropsterapeuter til at specialisere sig i behandlingen af alvorlig stress, angst og PTSD.

Vi har samarbejdet indgående med nogle af Danmarks bedste sportsfolk de sidste 20 år og planlægger en overbygning i elitesport, der vil ruste dig til at behandle professionelle sportsfolk.

I efteråret 2020 startede vi en overbygning i Chok og traumer, der videreuddanner Manuvision kropsterapeuter til at specialisere sig i behandlingen af alvorlig stress, angst og PTSD.

Du har også mulighed for at dykke ned i arbejdet med særligt udsatte i samfundet. Vi indgår i samarbejder med forskellige sociale og psykologiske behandlingstilbud, der gør det muligt at specialisere sig i arbejdet med sårbare grupper.

FÆLLESSKAB OG FORDYBELSE

Arbejdet som Manuvision kropsterapeut bunder i mødet mellem mennesker. Derfor er relationer og gruppedynamik i fokus på uddannelsen, og du spiller en aktiv rolle i hele forløbet.

I løbet af Manuvision uddannelsen bliver du derfor også en del af et unikt fællesskab. Vi kommer tæt på hinanden og lærer af det. For det er ofte i mødet med andres styrker og svagheder, vi bedst får øje på undertrykte sider og reaktionsmønstre hos os selv.

Manuvisions vægtning af internater i udlandet giver os muligheden for den fordybelse, der skal til for dykke ned i vores udviklingsproces og opbygge fællesskabet. Og det stopper ikke, når du får dit eksamensbevis. Dørene bliver ved med at være åbne for samarbejds-arrangementer, fester og træning efter uddannelsen, og mange får skabt relationer for livet.

Manuvisions vægtning af internater i udlandet giver os muligheden for den fordybelse, der skal til for dykke ned i vores udviklingsproces og opbygge fællesskabet.

TILMELD DIG INTROAFTEN

Til dig, der vil høre om vores uddannelse til kropsterapeut. Mød vores undervisere, se en behandling og kom selv på briksen og oplev, hvad Manuvision kropsterapi kan.

Sted: København
Kommende datoer:
Torsdag d. 6. juni kl. 17-19.30
Onsdag d. 7. august kl. 17-19.30
Torsdag d. 3. oktober kl. 17-19.30

Sted: Aarhus
Kommende datoer:
Mandag d. 3. juni kl. 17-19.30
Mandag d. 12. august kl. 17-19.30
Mandag d. 30. september kl. 17-19.30

LÆS OM ANDRE ELEVER

”Jeg har altid været fascineret af hvad Manuvisions behandlingsform kunne, i forhold til at skabe ro og balance i mennesker.” Elever fortæller


Oversigt

Vil du vide mere? Kontakt vores studievejledere

Maria Myhlendorph – København
Email: maria@manuvision.dk
Teleofon: 22 73 11 23

Lise Ørting – Aarhus
Email: lise@manuvision.dk
Teleofon: 28 84 35 11