Vores erfaringer med at have skrøbelige liv mellem hænderne er også nyttige der, hvor systemet svigter eller kroppen er overset i behandlingsforløbet. Derfor er Manuvision også engageret i sociale projekter, hvor vores behandlinger indgår i et socialt og psykologisk arbejde med sårbare grupper.

Vilde Liv

Vilde Liv er Københavns Kommunes socialforvaltnings tilbud til unge mellem 12 og 18 år, der færdes på og omkring Christiania. De holder til i en container lige uden for Christiania og udgør et fristed for unge, der lever på kanten og slås med problemer som hjemløshed, stofmisbrug og kriminalitet. Her har de mulighed for anonym rådgivning, fælles aktiviteter, projektmageri, voksenkontakt og meget mere.

Pigegruppen

Pigegruppen er et tilbud til socialt udsatte piger i alderen 13-18 år, der holder til på Vesterbro og tilbyder individuel støtte og inddragelse i fællesskab med andre piger.

Derudover er Manuvision involveret i et projekt, der tilbyder gratis træning til indvandrerkvinder, og har for nyligt indgået et trænings- og behandlings-samarbejde med Center for seksuelt misbrug.