“Det sociale nervesystem” – Kristoffer Glavind Kjær

“Det sociale nervesystem” beskriver den evne, der er indlejret i vores nervesystem, som på en gang optimerer vores fysiske sundhed og gør os i stand til at mærke os selv og danne trygge relationer til andre. Kristoffer forklarer, hvad der skal til for, at vi kan aktivere det, og viser vejen fra overlevelse hen imod leg og sammenhold.

Bogen bygger på Kristoffer Glavind Kjærs kropsterapeutiske erfaringer som en del af Manuvision, hvor han i næsten 30 år har arbejdet med ledende aktører indenfor sportens og kunstens verden, bl.a. Bjarne Riis legendariske cykelhold og Danmarks Herrehåndboldlandshold. LÆS MERE

Bogen koster 275 kr. og kan købes i Manuvision huset eller sendes med posten via info@manivision.dk

“Når kroppen er i krig” – Manuvisions bog om traumebehandling

Hvordan påvirker traumer os fysisk og psykisk? Hvad betyder traumer for vores evne til at være sociale og håndtere følelser? Og hvordan skaber vi forandring for mennesker udsat for svære traumer?

I bogen samler vi trådene fra 25 års behandlingspraksis og erfaringerne fra et forskning i effekten af Manuvision kropsterapi mod PTSD.

“Når kroppen er i krig” er relevant for alle, der arbejder med stress og traumer eller har traumer tæt inde på livet. Den rummer de indsigter, der ligger til grund for vores behandling af kropslige, mentale og følelsesmæssige konsekvenser af traumatiske oplevelser. Og indfører i de grundlæggende principper og værktøjer, der skal i spil for at genoprette balancen i nervesystemet og skabe forandring hos traumatiserede mennesker. LÆS MERE

Pris: 279 kr. Bogen kan købes hos Manuvision, plusbog.dk, saxo.com m.fl.

kropslig intelligens forside

Kropslig intelligens – Kristoffer Glavind Kjær

Kropslig intelligens er for enhver, som ønsker at undersøge sine egne livsmønstre ved at dykke ned i sin egen krop.

Krop og psyke er hos Kristoffer Glavind Kjær uadskillelige størrelser, og når vi evner at være til stede i kroppen på en afspændt måde, giver det ro, overskud og følelsesmæssig balance, øger vores sundhed og bringer os tættere på lykken.

Bogen indeholder en omfattende og lettilgængelig gennemgang af hele kroppen med dertil hørende øvelser. Kristoffer Glavind Kjær tager kropsterapien op på en velskrevet og instruktiv måde. Et gennemgående træk ved bogen er dens understregning af den indre kropsbevidsthed i et samfund præget af ydre stræben efter succes og materialisme.

Kropslig intelligens er udgivet i 2016 på forlaget Borgen. Pris: 250 kr. Bogen kan købes i Manuvision husene eller bestilles ved at sende en mail til info@manuvision.dk

Kroppens Indre Landskaber - En praktisk indføring i Kropsbevidsthed b. Bog af Jacob Aremark

“Kroppens indre landskaber”Jacob Aremark

Alle kender oplevelsen af, at kroppen står i vejen: Det kan være en klump i halsen, når man skal sige noget vigtigt; ondt i maven, når man får skæld ud, eller hovedpine når man skal tage en stor beslutning. Kroppen spiller en rolle i alt, hvad vi laver. Men ofte spiller den en negativ rolle, og det er sjældent, at den spiller den positive rolle, den faktisk kunne spille.

Det behøver ikke være sådan. Hvis du begynder at kigge nærmere på kroppens indre landskaber, kan du lære at gøre kroppen til din medspiller. Det er ikke nogen dårlig idé, for kroppen kan alt muligt, som umiddelbart er uden for det bevidste og logiske sinds rækkevidde: Kroppen kan holde balancen, når vi cykler. Men den kan også fornemme og reagere på stemningen i en samtale. Kroppen kan mærke det intuitivt rigtige eller forkerte i en beslutning. Kort sagt kan kroppen en hel masse ting, som den lille del af mig selv, jeg for det meste kalder for ”jeg”, ikke kan. Det er ikke så svært at lære, som det måske lyder. Det handler primært om at slippe paraderne en smule, og blive sensitiv nok til at mærke alt det, som allerede er i gang derinde. Bogen her er fyldt med filosofiske overvejelser, gode råd og praktiske øvelser, som kan hjælpe dig til at få et nærmere forhold til din egen krop, og åbne for det skattekammer af potentiale & dybde, som allerede ligger derinde og venter.

Bogen er udgivet på forlaget Trykværket i 2018
Pris: 249 kr. Bogen kan købes i Manuvision husene eller bestilles ved at sende en mail til info@manuvision.dk