Manuvision har afdelinger i København, Aarhus, samt London og Barcelona, hvor vi behandler, træner og uddanner elever.

Manuvisionuddannelsen i København

Manuvision i København har til huse i en gammel, fredet fabriksbygning på Frederiksberg. Det er her, vi behandler, træner og uddanner kropsterapeuter. Og det er også her vi samles med eleverne fra Aarhus til fastekurser og andre begivenheder.

Manuvision uddanner kropsterapeuter i København, Aarhus, London og Barcelona. Men det er huset i København, der er samlingspunkt, når alle elever et par gange om året mødes og har undervisning sammen.

Bernhard Bangs Allé 25, 2 ligger få hundrede meter fra Lindevang Metrostation, og 750 meter fra Flinthold Station, som er en af de store forbindelsesstationer i Københavnsområdet. Hvis man kommer i bil, er der parkering ude på vejen, hvis man stiller sin parkeringsapp. Parkering i gården er muligt på de umærkede pladser, men dyrere – den første time er gratis med p-skiven sat, og derefter betaler du via parkeringsapp.

Mens du er elev på Manuvisionuddannelsen, har du mulighed for at overnatte i huset, når der er undervisning, hvis du kommer langvejsfra. Du aftaler det med kontoret.

Huset er som regel fyldt med behandlere i de 11 behandlerrum og træning, kurser og uddannelse i vores to sale – og  alle er med til at få det til at fungere bedst muligt, tømmer opvaskemaskinen, rydder op efter sig i køkkenet og hjælper hinanden med at finde sig til rette.

Kontoret er åbent mandag- torsdag 9-16, og du er altid velkommen til at spørge os, eller bede om hjælp.

Aarhus

Manuvision i Aarhus er placeret i et lille baghus i hjertet af Aarhus. Siden 2009 har vi uddannet Manuvisionhold i Aarhus, og der er nu et miljø af Manuvision kropsterapeuter i og omkring vores tilholdssted i Mejlgade 28 over gården, som strækker sig ud til mange hjørner af Jylland. Det er her undervisningen foregår, og her du kan møde os til træning, kurser eller næste infoaften.

Mejlgade 28 ligger meget centralt i Aarhus, og med hyggelige gader, cafeer og butikker lige rundt om hjørnet.

Det kan godt være svært at finde parkering lige i nærheden, men det er ikke umuligt. Der er p-hus, Rutebilpladsen, Banegården og Kombardo-afgange indenfor 10-15 minutters gåafstand.

Mens du er elev på Manuvisionuddannelsen, har du mulighed for at overnatte i huset, når der er undervisning, hvis du kommer langvejsfra.

Huset er tit fyldt med behandlere i de 4 behandlerrum og uddannelse i  salen – og  alle er med til at få det til at fungere bedst muligt, tømmer opvaskemaskinen, rydder op efter sig i køkkenet og hjælper hinanden med at finde sig til rette.

Hør mere om Manuvision uddannelsen i Aarhus i vores podcast.

I podcasten kan du høre vores elever JIn, Winnie og Jeff fortælle om, hvad der er det særlige ved Manuvision uddannelsen i Aarhus – hvorfor de vil være kropsterapeuter og hvordan de ser på deres fremtid som Manuvision kropsterapeut i Jylland og på Fyn.

“Det med at kunne hjælpe andre på en måde, der virkelig gør en forskel i deres liv, som det har gjort i mit, vil jo bare være det bedste arbejde, man kan forestille sig” – Jeff

“Fællesskabet her er noget helt særligt. Vi er virkelig forskellige. Det er farverigt, og der er rigtig meget plads til, at vi kan være her med hver vores.” – Winni

KAN MAN LEVE AF AT VÆRE KROPSTERAPEUT I JYLLAND?
Det svarer vores tidligere elever Morten og Simon ja til.

Morten Porsborg Rasmussen

Morten gik på vores hold i Aarhus og afsluttede Manuvision uddannelsen i december 2016. Allerede under uddannelsen gav Morten elevbehandlinger. Hans klienter oplevede, at behandlingerne gav dem en stor effekt. Den effekt fortalte de om til andre.

Derfor kom flere klienter kom til. Så da Morten var færdiguddannet, havde han allerede skabt en del af klientgrundlaget. Og da han fik mulighed for at lave en aftale med en lokal virksomhed om at give behandlinger til virksomhedens ansatte, styrkede Morten sit kundegrundlag yderligere.

Da naboens hus kom til salg i 2017, købte Morten huset for at ombygge det til hans egen klinik. Det er her, Morten praktiserer i dag. Her tilbyder han også Manuvision træning i klinikkens træningssal. Og det er her, at både tidligere klienter og nye klienter har glæde af Mortens behandlinger i rolige, landlige omgivelser.

Simon Founder - Kropsterapeut

Simon Funder arbejdede som miljøingeniør, da han lidt tilfældigt startede på Manuvision-uddannelsen for syv år siden. Et år inde i uddannelsen sagde han sit job op for at fokusere fuldt ud på karrieren som kropsterapeut.

Simon arbejder i dag som selvstændig kropsterapeut i Aarhus og er ved siden af også begyndt at udgive podcast og udbyde kurser og workshops.

“Det var et stort skridt at blive selvstændig og i starten var det også forbundet med en del usikkerhed. Men jeg har hele tiden været glad for den kæmpe frihed og fleksibilitet, det har givet mig, som bl.a. har gjort, at jeg har mere tid til mine børn.”

Barcelona

Manuvision har en afdeling i Barcelona, hvor vi siden 2010 har behandlet og trænet, og i 2018 uddannede vi vores første hold Manuvision terapeuter. Uddannelsen er åben for alle, der vil tage uddannelsen på engelsk i Barcelona hen over intensive ugekurser, suppleret med fasteinternat og fællesinternater i Tyskland og Sverige. Læs mere

London

Manuvision har startet en ny afdeling i Camden Town i London. Her tilbyder vi behandlinger, kurser og efteruddannelse til behandlere. Senere vil Manuvision Uddannelsen til kropsterapeut også vil blive udbudt her – på engelsk og med samme hold undervisere som i Danmark. Læs mere

TILMELD DIG INTROAFTEN

Til dig, der vil høre om vores uddannelse til kropsterapeut. Mød vores undervisere, se en behandling og kom selv på briksen og oplev, hvad Manuvision kropsterapi kan.

Sted: København
Kommende datoer:
Onsdag d. 7. august kl. 17-19.30
Torsdag d. 3. oktober kl. 17-19.30

Sted: Aarhus
Kommende datoer:
Mandag d. 12. august kl. 17-19.30
Mandag d. 30. september kl. 17-19.30

LÆS OM ANDRE ELEVER

”Jeg har altid været fascineret af hvad Manuvisions behandlingsform kunne, i forhold til at skabe ro og balance i mennesker.” Elever fortæller


Oversigt

Vil du vide mere? Kontakt vores studievejledere

Maria Myhlendorph – København
Email: maria@manuvision.dk
Teleofon: 22 73 11 23

Lise Ørting – Aarhus
Email: lise@manuvision.dk
Teleofon: 28 84 35 11