Annette Fogt / Silkeborg

Skaermbillede 2021 12 02 kl. 14.55.19

Manuvision Kropsterapeut og Træner

Annettes klienter er primært personer, som har spændinger og smerter og ofte er mer eller mindre stress- og traumeramte. Hun har i behandlingen fokus på nervesystemet med nærvær, samtale, indføling, behandling af fysiske og psykiske spændinger samt forløsning.

Annette er uddannet bevægelses- og afspændingspædagog (i dag psykomotorisk terapeut), fitnesstræner, efterfølgende i mensendieck og som ManuVision kropsterapeut og -træner i 2016 samt som chock- og traumeterapeut ved Manuvision 2020-2021. Hun er registreret Alternativ Behandler (RAB-registreret) hos Dakobe.

Hendes aktiviteter har omfattet mange forskellig former for træning, og jeg har undervist forskellige persongrupper inden for DGI, FOF, AOF, VPC, elite sportsudøvere og motionscentre. Hendes undervisning har spændt vidt, og hun har arbejdet med fitness, aerobic og callanetics samt mensendieck og holdt kurser som landstræner for DGI, FOF, AOF, VPC. Desuden har Annette arbejdet med Qi Qong og Tai Chi, bl.a. ved Angelika Rausch i Kiel, og har stor interesse for meditation, healing og intuitiv dans.

ManuVision Kropsterapeut og Træner

Body Respect ApS
Sindbjergvej 18
8600 Silkeborg

ManuVision Huset
Bernhard Bangs Allé 25, 2.sal
2000 Frederiksberg

Kontakt
24432497
info@bodyrespect.dk
www.bodyrespect.dk

Pris for 60 min. kropsterapi:
800 kr.
Pris for 90 min. kropsterapi:
1000 kr.