Atle Hedvard

Atle 1

Manuvision Mester Kropsterapeut

Mester og udvikler af IndreBarn Metoden

Atle Hedvard (f. 1967) er Kropsterapeut og Indrebarn-Behandler, underviser gennem ti år og medstifter af ManuVision. Han har arbejdet som kropsterapeut siden 1998 og undervist siden 2005.

Udover at være en erfaren fysisk kropsbehandler, er Atle i særdeleshed kendt for udviklingen af IndreBarn Metoden. Atle har igennem de sidste 25 år, sideløbende og som led i sine behandlinger, udviklet en helt ny, dybtgående og særdeles virksom behandling med direkte kontakt til klientens indre barn.

Atles IndreBarn-arbejde opleves af klienter som forløsende, afklarende samt meget ophelende i sin karakter. Både fysisk og psykisk.

Atle har udover det psykiske, også gennem årerne udviklet nye fysiske specialgreb til forløsning af ryg, nakke og andre led hvilket der som oftest findes tid til i behandlingen, hvis det skønnes nødvendigt.

Atle holder i dag efteruddannelseskurser, for kolleger i Indre Barn-terapi mm. Se www.atlehedvard.dk for yderligere information.

Priser

Kropsterapeut behandling 

1600 kr. for 75 minutter (1 time og 15 min). Behandlingen består af fysisk bearbejdning af kroppen eller IndreBarn behandling efter behov. Der kan med denne behandling nås langt med både det fysiske og psykiske.

Har du tidligere været i dybtgående IndreBarn session, kan der ligeledes nås langt med indreBarn arbejdet på 75 minutter, da de indre døre, dermed har været åbnet før.

 

Dyb IndreBarn session

2800 kr. for 170 minutter (2 timer og 50 min).  Denne behandling er designt til de lange dybe arbejdstræk og består af grundlæggende oprydning, som f.eks. chok /traume langt tilbage i barndommen og lignende. Dette er en dyb indrebarn session som også bruges til at afstrukturere irationelle mønstre i klientens voksenliv.

Der er oftest kun brug for nogle enkelte af de lange 170 minutter sessioner. Korte og lange sessioner kan blandes efter behov, da vi nu har åbnet for de indre døre.

Går vi over tid, kræves der ikke ekstra betaling, ligesom der heller ikke modregnes hvis vi stopper lidt før. Det er mit ansvar som behandler at runde forsvarligt af for sessionen.

Der kan særlige tilfælde aftales individuelle forløb og priser.

 

Tidsbestilling

Jeg har desværre ikke mulighed for at tilbyde online bookning.

Jeg kan kontaktes via telefon eller sms på tlf.: 21 27 71 98.

Eller alternativt via kontaktformularen på –  Indrebarnkursus@gmail.com

 

Sådan foregår behandling

Du kommer ind i behandlerlokalet og vi tager en snak om, hvad du gerne ønsker ændret i dit liv, fysisk såvel som psykisk.

Derefter lægger du dig op på briksen og jeg begynder at behandle dig med fysisk massage. Jeg mærker efter dine spændinger i ben, arme, nakke, mave og danner mig et overblik over, hvordan dit spændingsmønster ser ud.

I forbindelse med Indre Barn-terapi (IB)
Især vil jeg lægge mærke til, hvor du giver lyd som en voksen, og hvor du giver lyd som et barn. Muligvis panikker du en smule eller bliver helt stille og forsvinder ud af din krop.

Kroppen kan herefter opleves lidt over-sensitiv.  Det skyldes, at dit IndreBarn er med på briksen. Af og til kan det virke, som om den voksne helt har forladt lokalet og det kun er det indre barn, der ligger sårbart tilbage på briksen. Det er ud fra denne sårbarhed at arbejdet med IndreBarn nænsomt og blidt tager form. Læs eventuelt mere om mit IB-arbejde på min hjemmeside www.atlehedvard.dk

Husk at sætte god tid af til behandling både før og efter, da du kan opleve at være træt både af den fysiske tilgang (fysisk udrensning) eller efter Indrebarn arbejdet (følelsesmæssigt opheling).

 

Mine klienter

Jeg arbejder i tre klient kategorier:

  • Jeg har klienter der grundlæggende har styr på deres liv, men har ondt i ryggen. = 75minutter behandling.
  • Jeg har klienter hvor det fysiske og det psykiske har blandet sig sammen = 75minutters behandling eller 170 minutters behandling. Det tager vi en samtale om ved tidsbestillingen.
  • Der er en stor kategori af klienter der kommer, fordi de gerne vil arbejde med det psykiske/følelsesmæssige gennem kroppen. Når vi arbejder gennem kroppen, kan du ikke tale dig udenom.

Fælles for de tre grupper der kommer til mig er, en anbefaling fra andre, der har prøvet alt, og hvor næsten intet har virket.