Atle Hedvard

Atle 1

Manuvision Mester Kropsterapeut

Atle Hedvard (f. 1967) er Mester Kropsterapeut og medstifter af ManuVision. Han har arbejdet som kropsterapeut siden 1998 og undervist siden 2005. Atle er kendt for at have udviklet en særlig kropsterapeutisk variant med fokus på det indre barn. Atle holder kurser for kolleger i Indre Barn-terapi.

Sæt god tid af til en behandling.

Prisen er 1000 kr. for 1,5 timers behandling.

Sådan foregår det:

Du kommer ind i behandlerlokalet, og vi tager en snak om, hvad du gerne vil have ændret i dit liv, fysisk såvel som psykisk.

Du lægger dig op på briksen, og jeg begynder at behandle dig (fysisk massage). Jeg mærker dine spændinger i ben, arme, nakke, mave og danner mig et overblik over, hvordan dit spændingsmønster ser ud.

Om Indre Barn-terapi (IB):
Især lægger jeg mærke til, hvor du giver lyd som en voksen, og hvor du giver lyd som et barn. Evt. panikker en smule, eller måske helt modsat – bare bliver helt stille og forsvinder ud af din krop.

Det bliver her helt tydeligt, at det er den voksne del af klienten, der har bestilt en behandling uden at spørge, om IB vil med.

Kroppen bliver lidt over-sensitiv nu. Alt gør ondt. Ofte mere ondt end rimeligt er, i forhold til hvor hårdt jeg rører/trykker. Det kan virke, som om den voksne har forladt lokalet, og det kun er IB, der ligger tilbage på briksen. Læs mere om mit IB-arbejde på min hjemmeside www.atlehedvard.dk

Mine klienter:

Jeg arbejder egentlig i tre kategorier. Jeg har folk, der kommer, som har styr på deres liv, styr på deres følelser, men som har ondt i ryggen, – og så har jeg folk, hvor det fysiske og det psykiske blander sig sammen, – og så en stor kategori, der kommer, fordi de gerne vil arbejde med det psykiske / følelsesmæssige gennem kroppen, fordi så snyder de ikke sig selv. Når man arbejder sig gennem kroppen, så kan man ikke tale sig udenom. Og fælles for de tre grupper er, at de fleste af dem, der kommer til mig, kommer på anbefaling fra andre, der har prøvet alt, og næsten intet har virket.

For at bestille tid, kan du kontakte mig på tlf. eller sende en mail

Kontakt

21277198

atlehedvard@gmail.com

Læs mere om:
www.atlehedvard.dk