Henriette Eli Petersen / Aarhus

Henriette Eli Petersen kropsterapeut i Århus

 Uddannet Manuvision Kropsterapeut og Træner i marts 2022.

 Henriette er en alsidig behandler, og har valgt at fortsætte sin uddannelse hos Manuvison med en 1-årige efteruddannelse i naturterapi, som afsluttes til foråret 2023. Hendes baggrund og anden uddannelse samt en lang karriere tager afsæt i hotelbranchen indenfor salg, markedsføring og hoteldrift i forskellige stillinger som sælger, leder og chef.

Henriette har som kropsterapeut behandlet mennesker med diverse problematikker og skader i bevægeapparatet (skulder, ryg/nakke og knæ) – og herudover mennesker med sorg, angst, stress, præstationspræs og svære perioder i livet. Hun behandler både unge og voksne.

” Vi har alle et indre kompas, som kan komme på slingrekurs eller dugge til. Men når vores kompas fungerer og er tændt, kan vi stå stærkere i livet og mærke, hvad der reelt er godt for os.”

– Henriette

I en kropsbehandling ser vi på sammenhængen mellem krop, tanker og følelser, som kan være årsag til spændinger, tankemylder og andre symptomer, hvor kroppen siger fra. En behandling er individuel og tilpasses hver klients behov.

 

Kontaktinformation:

https://henriette-krop-sind.dk/

Telefon: 4054 4373

E-mail: henriette.eli@post.tele.dk

 

Priser:

Kr. 600,- for en times kropsbehandling.

 

Adresse på behandlingsstedet:

Favn

Jægergårdsgade 14, 2. sal

8000 Aarhus C