Jan Kautz

Jan Kautz

Manuvision kropsterapeut og træner siden 2015

Jan har bred erfaring med forskellige kropsbehandlings- og træningsformer og har igennem flere år været tilknyttet Manuvision huset og kan stadig findes som afløser på træningshold ind imellem.

Har du smerter i kroppen, stress, angst eller er i livskrise? Igennem Jans mangeårige erfaring og flere uddannelser, tilpasses behandlingen akkurat til dig. Jan hjælper dig med, at komme tilbage i din krop og støtter dig i, at lære at være hjemme i dig selv, hvad end dine udfordringer er.

Igennem at arbejde med kroppen, vil I sammen træne dig i at lytte til din krops signaler. Derved kan du øve din kropslige bevidsthed og bruge kroppen og dens signaler til at navigere i livet. Jan vil støtte dig i, at forløse dine problemer og evt. ændre de ting i dit liv, der forårsager dine problemer. Som Qi Gong underviser er Jan særligt opmærksom på vigtigheden af jordforbindelse og ro for at kunne interagere på en tryg og åben måde med verden omkring os.

Behandlinger kan foregå på dansk, tysk, engelsk (og spansk) og Jan arbejder med børn, unge, alle køn, aldre og nationaliteter.

 

Læs mere her: www.embodiedliving.dk

Spørgsmål henvendes til tlf.nr.: 30 95 96 74

Pris:

900 Dkk for 75 min.

700 Dkk ved første behandling

Rabat ved flere behandlinger