Johhny Hauge / KBH. K

Johnny Hauge sh

ManuVision Kropsterapeut og Træner
Uddannet ManuVision Behandler og -træner i 2013.

Johnny er også uddannet ernærings- og livsstilscoach fra C.H.E.K Institute i Californien, San Diego, niv. 2, og ergoterapeut med 8 års erfaring. Han har været landsholdssvømmer i mere end 10 år.

Jeg har i de sidste 8 år arbejdet som ergoterapeut, hvor specialet var inden for skader på overkroppen: Brud, sene- og nervelæsioner på skulder, albue, hånd og fingre. Netop denne kombination med udgangspunkt i et holistisk kropssyn, som ManuVision Behandlingen bidrager med, skaber en unik sammenhæng imellem krop og sind. Måske lige præcis den sammenhæng der mangler, for at du kan opnå de resultater, du gerne vil have. Hvad enten det er at få en mere afstresset krop eller slippe af med kroppens spændinger.
Drivkraft Kbh
Bredgade 33a
1260 Kbh K
Kontakt
26 82 96 24
johnny@drivkraftkbh.dk
www.drivkraftkbh.dk
Pris for 60 min. kropsterapi:
1250 kr.

Johnny Hauge har som aktiv inden for elitesportsverdenen gennem de sidste mange år fået en stor forståelse for, hvad der kræves for at præstere på topplan, og hvilke krav, der stilles til kroppens fysiske præstationsevne. Denne erfaring på egen krop, giver Johnny et yderst professionelt fundament som kost- og træningscoach.