Lene Ege / Vanløse

Lene Ege

Uddannet Manuvision kropsterapeut og Træner (2015), efteruddannelsen Chok & Traume (2022).

Undervisningsassistent på Manuvision uddannelsen.

Somatic Experiencing – Terapeut (SE- terapeut)  (2019)

Psykomotorisk Terapeut (2011)

Blackbird Institute, Relations – og livskompetence (2022)

 

Lene har været professionel håndboldspiller i en længere årrække og har derfor stærk personlig erfaring med, hvordan samarbejdet med kroppen er alfa og omega for at kunne trives og præstere på topniveau. Hun ved, hvad det vil sige at blive presset til det yderste og alligevel holde balancen. Og så har hun personlig erfaring for, hvad der skal til for at komme sig efter længere tids hårdt pres.

Noget af det der er rigtig vigtig for Lene er kontakten med den enkelte klient og hun har derfor stor fokus på relationen og tilliden mellem klienten og hende som behandler. Hun er optaget af at støtte klienten i at mærke kroppens signaler og i at udvikle evnen til selvregulering. Dette er helt essentielt for at kunne, når det drejer sig om at lære at håndtere stress, angst og uro.

Det Lene er interesseret i at hjælpe klienten med, er at, stå stærkere imod de udfordringer de oplever. Som Lene siger; ”Det er min erfaring gennem mange års behandling af psykisk sårbare børn og voksne, at når de får hjælp til at forbinde kroppen til hovedet, så styrker det kontakten og relationen til dem selv. For mig er det vigtig at klienten oplever at blive hørt og inddraget, men også at de har konkrete redskaber at arbejder videre med.”

Priser:

1 time behandling; 1080kr

Køb af forløb 4 x 1 time: 4100kr

8 x 1 time: 7950kr

 

1 ½ times behandling; 1420kr

 

Køb af forløb 4 x 1 ½ time: 5280kr

8 x 1 ½ time: 10.160kr

 

Er du elev på MV uddannelsen, spørg efter pris på forløb.

 

Hjemmeside:  www.leneege.dk og  www.Vanløsekropsterapi.dk

 

Adresse:

Jernbane alle 34, st.

2720 Vanløse

 

Kontakt;

TLF: 27 50 92 62

Lene_ege@hotmail.com