Lene Rørbech

Skaermbillede 2022 03 15 kl. 13.21.06

Manuvision Kropsterapeut og Træner

Uddannet Manuvision Kropsterapeut og Træner i 2022.
Uddannet Psykoterapeut i 2018.
Uddannet Familiebehandler i 2007.
Tidligere uddannet sygeplejerske.

Særlig viden og erfaring med: Misbrug i familien, afhængighed og psykiske lidelser.

Lene har valgt at uddanne sig til kropsterapeut, da hun igennem årene som psykoterapeut og familiebehandler, har erfaret, at rigtig meget af den stress, angst  og ubehag, som vi oplever i vores liv sætter sig i kroppen, som spændinger på den ene eller anden måde.

Hendes ønske er at hjælpe mennesker til at komme i bedre kontakt med dem selv, give slip på gamle og nye spændinger, så de kan opleve mere frihed i kroppen og i livet generelt.

Lene hjælper dig med at skaber balance i nervesystemet og sætter gang i kroppens naturlige helbredelsesprocesser. Hun hjælper dig med at få kontakt til dine sanser og følelser i kroppen, så du kan lære at kommunikere bedre med dig selv.

Som udgangspunkt har vi alle en intelligent krop, som godt ved, hvad den har brug for. Så når kroppen pludselig trækker sig og blir stille, begynder at larme fordi det gør ondt eller på anden måde gør opmærksom på sig sig selv, er det fordi den forsøger at hjælpe os og her kan vi lære meget, hvis vi lytter opmærksomt til kroppens signaler.

Lenes fokus i behandlingen er på sammenhængen mellem krop, tanker, handlinger og følelser og her inddrager hun også sine samtaleterapeutiske kompetencer.

 

Kontakt:

Telefon: 40296696
E-mail: leneroerbech@gmail.com

Priser:

Kropsterapi (60 min.): 800 kr.

Intropris (60 min.): 600 kr.

10-15 % ved køb af klippekort.

 

Lene behandler to steder på Frederiksberg:

 

ManuVision Huset
Bernhard Bangs Allé 25, 3 sal
2000 Frederiksberg

og

Dit Stille Rum
Hauchsvej 13, stuen
1825 Frederiksberg