Melika Dam Temiz / Græsted

Uddannet Manuvision Kropsterapeut og Træner i 2019.

En behandling hos mig består helt praktisk både af samtale og kropslig behandling på briks. Jeg har god tid til de mennesker, der kommer til mig, og jeg arbejder meget intuitivt og bruger min indføling i alt, hvad jeg gør. Det betyder også, at alle behandlinger er forskellige og er en sansning ind i, hvad du som unikt menneske har brug for for at komme i dybere kontakt med dig selv og de udfordringer, du står med. Kropsligt, følelsesmæssigt og mentalt. Jeg tror ikke på, at vi som mennesker kan fikse hinanden, men jeg tror derimod meget på, at det har en enorm værdi og effekt, at jeg som behandler skaber og holder et rum, hvor kontakten til dig selv kan reetableres, så kroppen kan åbne og udtrykke sig mere frit og naturligt.

Min drivkraft er min nysgerrighed på dig som menneske og vores fælles eksistens i denne verden, og min styrke som behandler er min indføling.

Jeg har tidligere læst veterinærmedicin og underviser yoga og meditation.

Jeg er fuldstændigt opslugt af at studere og mærke naturen i og omkring os og har brugt en stor del af mit liv i samklang med heste. De har for mig været en åbning til at mærke forbundenhed på et meget smukt og grundlæggende plan.

Jeg har speciel erfaring med:

Stress, angst, personlige livskriser, efterfødsel og forældreskab – og de mange forskelligartede fysiske symptomer, som er relaterede til disse temaer.

Jeg behandler flere steder:

Kirsebærgaarden
Stokkerupvej 12, Græsted

Rört
Vermundsgade 13, Nørrebro

 

Priser:

1 session a 2 timer 900 kr
3 sessioner a 2 timer 2200 kr

 

Kontaktinformation:

Tlf.: 42927644

E-mail: temizmel@hotmail.com

Facebook: Manuvision Kropsterapi ved Melika Dam Temiz

 

Jeg glæder mig enormt meget til at hjælpe dig lige præcis der, hvor du står i livet og at være vidne til din proces!