Mette Aakjær

Mette Aakjær 2019

Manuvision Kropsterapeut og Træner
BEHANDLINGEN
Mette er optaget af sammenhængen mellem krop, sind og bevidsthed. Hendes behandlinger kan afhjælpe både fysiske spændinger og skavanker og give større forståelse for de ting, der rører sig i det ubevidste og kommer til udtryk som f.eks. spændinger, uro, eller træthed i kroppen.

Du kan altså både komme med nakke- eller lændesmerter og ondt i sjælen. Behandlingen løsner de spændinger og blokeringer, der spænder ben for os i dagligdagen. Den giver kroppen sin naturlige vitalitet tilbage, så vi kan være mere tilstede i vores liv.

UDDANNELSE, ERFARING OG BAGGRUND
Mette er uddannet ManuVision Kropsterapeut og Træner i 2008 og har haft klinik i ManuVisionhuset Aarhus siden 2006.

Siden 1991 har hun arbejdet med fysisk teater og dans, både som professionel scenekunstner og som underviser. Fra 1992 har hun arbejdet med somatiske og meditative tilgange til dans og bevægelse. Tilgange, der er beslægtede med mindfulness og meditation i bevægelse.

De mange erfaringer med kropsarbejde igennem yoga, forskellige dansetræningsteknikker og Shiatzu-beslægtet strækmassage indgår i hendes arbejde med behandling.

Desuden har Mette siden 2011 intensivt fulgt Anne Marie Troelsens gruppeterapeutiske kurser, der er rodfæstede i getaltterapi, med temaer som personlighedsstrukturer, relationer, autencitet og transparens.

Mette underviser siden 1993 i Dynamic Body and Mind Training (Åben Træning), der bygger på træningsformen MB (Muscles and Bones, Mind and Body). Se https://www.facebook.com/groups/25677383130

Mette behandler ManuVision Huset i Mejlgade 28, 1 sal i Aarhus.

Kontakt:
28 34 33 09
mette@wunderland.dk

Pris:

850 kr. (70 min)
650 kr. per behandling ved køb af forløb på 10 gange (kan betales i rater)
580 kr. – indkomstrelateret rabat (studie/pensionist mm.)

Mette Aakjær
Wunderland
8000 Aarhus C
+45-28343309
www.wunderland.dk