Mette Lise Bengaard / Vanløse

Mette Lise MV kopi

Uddannet Manuvision Kropsterapeut i 2016

“Jeg har været hos forløb ved Mette Lise i flere omgange, når jeg har haft brug for hjælp udefra. Mette Lise er utrolig sympatisk, nærværende, intuitiv og super skarp på, hvordan krop og sind hænger sammen. Hendes evne til at skabe tryghed er usammenlignelig og man føler, alle følelsesmæssige reaktioner velkomne. Hun er god til at fornemme, hvad der er på spil fysisk og psykisk og kommer gerne med gode råd og refleksioner – uden at være det mindste anmassende eller bedrevidende.
Jeg kan udelukkende give de allervarmeste anbefalinger til Mette Lise.”
– Tina

I behandlingen hjælper jeg dig til at finde ind til de dybere lag i dig selv og finde frem til de indre ressourcer, som hjælper dig til at passe bedre på dig selv i hverdagen.

Jeg hjælper dig der har f.eks stress, angst, uro eller muskelspændinger/smerter med at afspænde kroppen og få ro i nervesystemet og giver dig nogle konkrete værktøjer til at overvinde de negative tanker eller afhjælpe dine fysiske smerter/spændinger.

I behandlingerne bruger jeg min intuition og indføling, foruden teknikker som massage, akupressur og pulsering for at få fysiske spændinger og mentale blokeringer til at slippe, så du kan komme tilbage i balance.

Egen klinik på privat adresse i Vanløse.
Der er fri parkering i nærområdet.

Kontaktinformation:

Mob: 28747295

Hjemmeside: frikrop.nu

Priser:

Hver behandling har en varighed af ca. 90 min.

Enkelt behandling: 1.250 kr.

Forløb á 5 x behandling: 5.850 kr.
 (spar 80 kr. pr. gang)

Forløb á 10 x behandling: 11.500 kr. (spar 100 kr. pr. gang)

Klinikkens adresse:
Skjulhøj Allé 78
2720 Vanløse