Tina Ranløv

Skaermbillede 2021 11 03 kl. 11.20.38 1

Jeg er uddannet kropsterapeut hos Manuvision og videreuddannet i chok og traumebehandling. Mit speciale er at behandle mennesker, der oplever ubalancer i nervesystemet med symptomer som stress, depression, angst eller PTSD som følge.

Min tilgang til behandling er, at der altid er en – i kroppens egen logik – god grund, til såvel spændinger, stressreaktioner og følelser. Og at vejen til at få det bedre går igennem at forstå, afspænde og omkode den logik, så du oplever et liv med mere fred, overskud og frihed til at leve som du ønsker.

Mine behandlinger varer fra 75-90 minutter og er en blanding af samtale, undervisning og kropsbehandling. I samråd med dig finder vi ud af, hvad du har brug for.

Priser

1 behandling á 75 minutter 980 kr.

1 behandling á 90 minutter 1175 kr.

Ved køb af klippekort til 5 behandlinger á 75 min. 4500 kr.

Ved køb af klippekort til 10 behandlinger a´75 min. 9000 kr.

Du er velkommen til at starte med én eller to behandlinger og opnå rabatten efterfølgende.

 

Hvor

Behandlingen foregår i Manuvisionhuset på Bernhard Bangs allé 25, 2. sal, 2000 Frederiksberg. Jeg henter dig til den aftalte tid i vores venteværelse ved indgangen.

Book en tid her eller skriv en besked til 28305877, hvis der ikke er tider, der passer, så finder vi én.

 

Tilbud om behandlingsforløb i angst, stress eller PTSD

Hvis du lider af angst, PTSD eller stress, og det står i vejen for, at du kan leve det liv, du gerne vil, tilbyder vi udvidede forløb, der involverer individuelle kropsbehandlinger ved fast terapeut, gruppesessioner, meditations og -afspændingsøvelser, træningsøvelser, der sigter på at frigive ressourcer og regulere dit nervesystem samt undervisning i, hvordan du håndterer dine symptomer, så dit liv bliver lettere at leve.

Vi har desuden udviklet et behandlingsforløb til tidligere udsendte soldater, der er ramt af PTSD, og til deres pårørende, hvis det er aktuelt.

Du er velkommen til at begynde i individuel kropsbehandling og efterfølgende tilmelde dig et udvidet forløb, hvis det viser sig, at du kunne have udbytte af det.

Behandlingsforløb sker i samarbejde med kropsterapeuterne Morten Bolø og Sara Saxild. Du kan læse mere på hjemmesiden behandlingsforløb.dk.

Her kan du også læse om muligheden for at få dit forløb helt eller delvist dækket af din arbejdsplads, gennem legater og fonde, via din kommune eller din sygeforsikring.

Du er også velkommen til at sende mig en besked på telefon 28305877, hvis du vil høre mere og blive klogere på om et forløb er noget for dig, så ringer jeg tilbage til dig.

Både behandlinger og gruppesessioner foregår som udgangspunkt hos Manuvision på Bernhard Bangs allé 25, 2. sal, 2000 Frederiksberg.