Eleverne fortæller om kropsterapi uddannelserne

Mads Meincke sh

Mads Meincke er direktør for IRONMAN Danmark og tidligere officer i forsvaret. Han søgte nye og anderledes kompetencer som han kunne bruge i sit strukturerede arbejdsliv, og en ny måde at arbejde sammen med mennesker.

Kamilla T sh e1592814939383

Kamilla Thomsen gemte sig bag en karriere i modebranchen og trængte til forandring. Svaret kom på en rejse.

mikkelhemming

Mikkel Hemmingsen er direktør for Sund & Bælt og startede på Manuvision uddannelsen For at blive klogere på sin egen krop og forbindelsen mellem krop og psyke. I dag bruger han uddannelsen i ledelsen af sine medarbejdere ved at hjælpe dem til at håndtere arbejdsbetinget stress.

IMG 9112 Jane Sundstrupsh

”Manuvision Uddannelsen har gjort mit liv bedre. Ikke lettere, men bedre,” fortæller Jane Sundstrup.

Henrik Skov 4

En succesfuld erhvervskarriere var ikke nok til at motivere Henrik Wendler eller give ham energi. Et coachingforløb rådede ham til komme ned i sin krop. Det gav ham lysten og modet til at starte på ManuVision Uddannelsen.

IMG 9775 Marie Sol sh

Marie Sol havde sit drømmejob. Hun dansede på tv, hun dansede i musicals, hun dansede på teater og film, i shows og i børneteater, men dansen kostede efterhånden for meget, så en dag valgte hun at gå en ny vej og uddanne sig til ManuVision Kropsbehandler.

Kristina Østergaard Nielsen

Kristina Østergaard åbnede døren til ManuVision Uddannelsen for at gå i en ny retning. Hun mødte timer med selvudvikling og manglende facitlister. Det gav plads til, at alle pludselig kunne komme i spil og skabte et miljø, der fik hende til at reflektere og se livet klarere.

Andras Nielsen

Andreas Nielsen er flerdobbelt danmarksmester og en af Danmarks suverænt bedste kapgængere med et hav af medaljer i bagagen. Han gik på ManuVision Uddannelsen og behandler nu hele fodboldklubben FC Midtjyllands førstehold.

Simon Funder Kropsvis

Simon kastede sig spontant ud i ManuVision Uddannelsen efter en massageworkshop, en pludselig opstået lyst til at lære at behandle selv og en nat på Google, hvor han ledte efter uddannelser inden for kropsterapi. Han fandt ud af, at der var infoaften om ManuVision Uddannelsen ugen efter. Siden maj 2016 har han haft egen praksis på Nørrebro.

FB IMG 1492366120020

Julie Pihl Dalbøl så fra begyndelsen potentiale i ManuVision Uddannelsen og dens fokus på relationer. Hun bruger sin viden til daglig – både i sit job som teamleder og som behandler i sin egen praksis. Når arbejdsdagen er slut, og hun har en behandlingsaftale, er det, som om kroppen lander. Kontrasten mellem arbejdslivet og behandlerverden giver hende overskud og energi.

LeneEge Hold9 sort lysnet

For Lene Ege var uddannelsen til ManuVision Kropsterapeut en øjenåbner. Hun lærte en masse om sig selv, og det gjorde hende bedre til at forstå andre mennesker. Den indsigt bruger hun i dag som behandler på Lindevangskolen på Frederiksberg.

Ronnie Rasmussen

Som frømand har Ronnie Rasmussen været en del af et særligt fællesskab i syv år. Men tilbagevendende skader gjorde ham mere og mere interesseret i at arbejde med kroppen. I 2015 færdiggjorde han ManuVision Uddannelsen, og nu behandler han fuld tid – med større ro og selvaccept som fundament.

Jacob Aremark

Jacob blev solgt til ManuVision Uddannelsen efter en træningssession med Kristoffer Glavind Kjær. Og da han startede på uddannelsen, gik der hul på ham. Så startede to års eventyr, hvor han gav plads til noget mere blødt i sin personlighed og blev både en bedre lytter og mere åben over for sig selv og andre.

2011 Hold 6 B12 startdag januar

Da Benjamin Trærup startede på ManuVision Uddannelsen, vidste han ikke, hvad en kropsterapeut var. Nu bruger han principperne fra uddannelsen i sin karriere som saxofonist – og er overbevist om, at uddannelsen til ManuVision-behandler og -træner har gjort ham til en bedre musiker.

kennethwulf

Kenneth Wulf har ManuVision Uddannelsen med sig på arbejde hver dag i Frederiksberg Kommune. Han bruger uddannelsens viden og værktøjer til at have en åben og undersøgende tilgang til andre mennesker, hjælpe andre med at finde vej i livet og holde fokus på potentialet for fremgang.