Manuvision udgiver bog om traumebehandling

Naar kroppen er i krig. Forside.
Bliv klogere på stress, traumer og nervesystemets påvirkning af krop og psyke i vores nye bog NÅR KROPPEN ER I KRIG, som vi glæder os til at lancere med en bogreception d. 20. april i Manuvision huset på Frederiksberg.

 

I bogen samler vi trådene fra 25 års behandlingspraksis med erfaringerne fra et forskningsprojekt, foretaget af Statens Institut for Folkesundhed, Syddansk Universitet, for veteraner i behandling for PTSD på Militærpsykiatrisk Ambulatorium på Rigshospitalet.

NÅR KROPPEN ER I KRIG er Manuvisions bud på, hvordan kroppen skal indtænkes i behandlingen af traumer og de tilstande, traumer medfører – fra stress til angst, depression og PTSD.
Bogen rummer en grundig indføring i den kropsterapeutiske metode til at genoprette balancen i nervesystemet. Og viser, hvordan det gennem arbejdet med tillid, relation, opmærksomhed og åndedræt er muligt at ændre livet for mennesker udsat for traumer.

 

 

LÆS UDDRAG AF BOGENS INDLEDNING HER

 

KOM TIL BOGRECEPTION

Kom til bogreception torsdag d. 20. april og hør forfatterne fortælle om indsigterne i nervesystemet og forskningen bag bogen.

PROGRAM

Kl. 16.30                 Vi åbner dørene

Kl. 17-17.30           Oplæg af forfatterne bag bogen og seniorforsker fra Syddansk Universitet:

Angela Jørgensen fortæller om erfaringerne fra behandlingen af svære traumer og om nervesystemets betydning for vores evne til at relatere til andre mennesker

Nanna Ahlmark, seniorforsker ved Syddansk Universitet, fortæller om resultaterne af forskningen i Manuvision kropsterapi for veteraner med PTSD

Filip Rankenberg fortæller om arbejdet med kropsbevidsthed og introducerer til, hvordan vi kan kultivere vores opmærksomhed gennem sansning af kroppen

Kl. 17.30-18.30      Vin, snacks og netværk. Tal med forfatterne bag bogen.

Alle er velkomne!

Manuvision Huset

Bernard Bangs allé 25

2000 Frederiksberg