Som kropsterapeut har du mulighed for at skabe et selvstændigt og spændende arbejde, der svarer på tidens sundhedsudfordringer. Personligt får du også gavn af den kropsbevidsthed, du giver videre på briksen.

manuvision børnebehandling

Et nyt arbejdsliv

Manuvision Uddannelsen uddanner dig til at blive professionel kropsterapeut og evt. træner. Du bliver i stand til at behandle og forebygge et bredt spektrum af lidelser. Fra fysiske skavanker over fysiologiske sygdomme til psykiske tilstande som stress, angst og depression.

De færdigheder giver dig muligheden for at skabe et nyt og selvstændigt arbejdsliv. Det kan være som selvstændig behandler på fuld tid eller som supplement og afveksling til en anden karriere. Eller det kan være i kombination med en anden behandlergerning inden for fx fysioterapi, psykoterapi eller social- og sundhedsfaget.

Du bliver i stand til at behandle og forebygge et bredt spektrum af lidelser. Fra fysiske skavanker over fysiologiske sygdomme til psykiske tilstande som stress, angst og depression.

Læs mere: Elever fortæller

Kroppen har i lang tid været forsømt til fordel for en vægtning af hoved og tanker, men i løbet af de seneste år har vi set et større og større fokus på krop og kropsbevidsthed. Derfor tror vi også, at kendskabet til og efterspørgslen på kropsterapi vil vokse i fremtiden.

Et svar på tidens udfordringer

Manuvision kropsterapi tilbyder et helikopterperspektiv på de sundhedsmæssige udfordringer, mennesket møder i dag. Vi lever i en tid, hvor flere og flere udfordres af mentale og fysiske livsstilssygdomme. En tid, hvor vi skal præstere, og hvor mere end hver 10. oplever alvorlige stresssymptomer dagligt.

Ikke alle føler sig mødt af det etablerede sundhedssystem. Mens der udstikkes flere og flere diagnoser, kigger Manuvision på det hele menneske. Vi ser på sammenhængene mellem kropslige symptomer, undertrykte følelser og mentale tilstande, og vi kigger bag om menneskets fortællinger og diagnoser.

Kroppen har i lang tid været forsømt til fordel for et fokus på hoved og tanker, men i løbet af de seneste år har vi set et større og større fokus på krop og kropsbevidsthed. Derfor tror vi også, at kendskabet til og behovet for kropsterapi kun vil blive større i fremtiden.

På uddannelsen får du skærpet den opmærksomhed og sanselige intelligens, der skal til for at møde og knytte relationer til andre – og til dig selv.

Personlig udvikling

Personlig udvikling er en sidegevinst ved uddannelsen. Det er ikke et mål, men en naturlig konsekvens af arbejdet med at skabe en relation og stå med et andet menneskes problemer. Vi tror på, at evnen til at relatere til andre, starter ved relationen til os selv.

På uddannelsen får du skærpet den opmærksomhed og sanselige intelligens, der skal til for at møde og knytte relationer til andre – og til dig selv. I vores forståelse handler selvudvikling lige så meget om at udvikle evner udadtil som indadtil. Det handler om at turde møde verden åbent, og det handler om at afsøge de blinde vinkler, der begrænser dig både i din kropsholdning og i din indstilling til livet.

TILMELD DIG INTROAFTEN

Til dig, der vil høre om vores uddannelse til kropsterapeut. Mød vores undervisere, se en behandling og kom selv på briksen og oplev, hvad Manuvision kropsterapi kan.

Sted: København
Kommende datoer:
Onsdag d. 7. august kl. 17-19.30
Torsdag d. 3. oktober kl. 17-19.30

Sted: Aarhus
Kommende datoer:
Mandag d. 12. august kl. 17-19.30
Mandag d. 30. september kl. 17-19.30

LÆS OM ANDRE ELEVER

”Jeg har altid været fascineret af hvad Manuvisions behandlingsform kunne, i forhold til at skabe ro og balance i mennesker.” Elever fortæller


Oversigt

Vil du vide mere? Kontakt vores studievejledere

Maria Myhlendorph – København
Email: maria@manuvision.dk
Teleofon: 22 73 11 23

Lise Ørting – Aarhus
Email: lise@manuvision.dk
Teleofon: 28 84 35 11