Hvordan arbejder vi med personlig talentudvikling på Manuvision uddannelsen, og hvorfor er internaterne så vigtige i processen henimod at blive kropsterapeut? Det taler fire elever og en underviser om i denne podcast fra internatet Tyskland

Problemer med afspilleren? Lyt til afsnittet Personlig talentudvikling og internater <– her.

Hvert år samles vores elever fra holdene i Aarhus, København og Barcelona på det internat i Tyskland, som finder sted på uddannelsen 2. modul. Det er her, vi begynder arbejdet med relation og personlig talentudvikling.

Men hvad vil det sige at skulle igennem en personlig udvikling, og hvorfor er det vigtigt for at kunne komme ud som selvstændig kropsterapeut efter 2 år?

Hør eleverne Hanne, Mille, William og Joe fortælle om deres oplevelse af internatet og den udvikling, de går igennem.

Og få underviser Mikkel Skovbyes perspektiv på arbejdet med elevernes personlige talentudvikling og hvad det kræver af underviserne.

“Det er helt fantastisk at opleve, hvad underviserne kan få ud af os og ser i os. Jeg synes virkelig, det er Manuvision, som jeg tænkte, før jeg startede. At det er sådan det må være med indføling. Virkelig at få lov at røre et andet menneske og også selv at blive rørt.”
– Hanne

”Mindblowing… Vildt og inderligt og skabende… Jeg har været igennem en proces her, hvor jeg har fundet en styrke i mig selv. Et sted, hvor jeg ikke vidste, der fandtes den styrke. Og at den styrke kunne jeg bruge til at komme ud af det, der egentlig tit holder mig tilbage eller får mig til at føle, der er noget jeg ikke kan”
– Mille

“Det handler om, at vi giver plads til, at alle elever skal gå deres egen vej. Og at alle skal få en oplevelse af, at de inde bagved er fuldstændig i orden, som de er. Der er ikke noget, de skal lave om på. Men vi tilbyder dem, at de kan lære håndværket, og for at de kan bruge det håndværk til noget og faktisk røre andre mennesker, er de nødt til at gå igennem sig selv. Og der stiller vi os som undervisere også frem og gør det sammen med dem”
– Mikkel Skovbye