Manuvision træning

 

I Manuvision træningen bevæger vi os fra hovedets tanker og ned i kroppen. Med dynamiske øvelser, stræk og dybe stillinger kommer du igennem hele kroppen - fra fødder til ansigtsmuskulatur.

hvad er manuvision træning

Book en gratis prøvetime

 

Manuvision træning forbinder krop og hoved

Når vi siger, at Manuvision Træning handler om at komme ned i kroppen, så mener vi det helt bogstaveligt.

  • Vi træner hele kroppen - lige fra ansigtsmuskulaturen og til alle tæerne. Du kommer væk fra tankerne og på rundtur i kroppen.
  • Vi vækker muskler og bindevæv til live, stimulerer kredsløbet, styrker ryg og mave og smidiggør vores led, så der kommer flow i kroppens energisystem. På den måde kommer du til at mærke alt det liv, som du har kroppen.
  • Vi træner både styrke og smidighed og veksler mellem dynamiske øvelser, der får pulsen op, og dybe stræk, der afspænder kroppen.

 

Vi har taget det bedste fra yoga, karate og kropsterapi

Manuvision-træningen låner fra mange forskellige træningsformer, der har fokus på både styrke og smidighed. Men vi har især taget det bedste fra yoga og karate og koblet det til kropsterapiens viden om sammenhængen mellem krop og psyke. Træningen kombinerer på den måde:

  • karatens fokus, kraft og styrke
  • yogaens fordybelse, åndedræt og smidighed
  • og kropsterapiens viden om forbindelserne mellem muskelgrupper, energibaner og følelser

 

Manuvision træning er selvbehandling

Manuvision træning er også en behandlingsform:

  • VI går ind i de sammentrækninger, der er årsag til spændinger og smerter
  • Vi træner det frie åndedræt, der hjælper os til at give slip på stress og muskelspændinger
  • Vi træner nervesystemet og evnen til at veksle mellem at være i ro og på vagt
  • Og vi konfronterer de steder, hvor vi falder sammen, fordi vi mangler styrke i muskler og led

På den måde er Manuvision træning også et supplement til kropsterapi, fordi du kommer til at arbejde direkte med spændingerne bag de fysiske og psykiske gener, du går til behandling for.

Alle Manuvision trænere er uddannede kropsterapeuter og vi guider dig igennem øvelserne ud fra en særlig viden om krop og psyke og hvordan muskelspændinger, energibaner og følelser er forbundet.

 

Og vi træner ikke kun det ydre

Vi træner ikke for at blive perfekte. Vi træner for at mærke det liv, vi har i kroppen.

Manuvision træning handler om at mærke sig selv. Vi arbejder med ro og tilstedeværelse, og du træner dit nærvær og din opmærksomhed gennem hele træningen - fra guidede meditationer i starten af timen og stræk i slutningen af timen. I træningen lytter vi til kroppen og lærer at mærke vores grænser og sansninger.

 

 

Book en gratis prøvetime

 

Flere hold - flere træningsformer

Du har mulighed for at træne med Manuvision på 11 forskellige hold hver uge på Frederiksberg og to hold i Aarhus. Hvert hold har forskellige fokusområder - fra anti-stress og genopbygning til styrke og fitness.

Læs mere: Holdbeskrivelser

Læs mere: Holdprogram og tider

 

Prøv træningen hjemme i stuen

 

Få en smagsprøve på Manuvision-træningen med denne introduktion, hvor træner og kropsterapeut Torben Svendsen guider dig igennem centrale øvelser og fortæller om sammenhængene mellem muskelgrupper, energibaner og følelser.

 

Prøv kræfter med Manuvision træning hjemme i stuen med det her korte træningsprogram med Torben Svendsen.

 

Hvad siger folk?

"Jeg får en bedre fornemmelse af mine fødder og af, at de står solidt på jorden, uanset hvad der i øvrigt sker omkring mig. Det har været ekstremt vigtigt for mig i en tid, hvor meget andet i mit liv er forvirrende"

Dorthe

 

“Jeg oplever, at jeg kommer i dybden på en anden måde end jeg gør ved fx yoga. Træningen vækker mig både kropsligt og mentalt, og jeg føler mig mere rustet til at møde dagens udfordringer. Og så er det en sjov og varieret måde at holde kroppen stærk på”

Ida

 

“Jeg får en dybere kontakt til mig selv end ved anden træning. Det giver klarsyn, til at se hvad der rører sig i mig og mulighed for at opdage, hvad jeg har brug for"

Anne-Mette