Uddannelsessteder

Manuvision har afdelinger i København, Aarhus, samt London og Barcelona, hvor vi behandler, træner og uddanner elever.

Manuvisionuddannelsen i København

Manuvision i København har til huse i en gammel, fredet fabriksbygning på Frederiksberg. Det er her, vi behandler, træner og uddanner kropsterapeuter. Og det er også her vi samles med eleverne fra Aarhus til fastekurser og andre begivenheder.

Manuvision uddanner kropsterapeuter i København, Aarhus og Barcelona. Men det er huset i København, der er samlingspunkt, når alle elever et par gange om året mødes og har undervisning sammen.

Bernhard Bangs Allé 25, 2 ligger få hundrede meter fra Lindevang Metrostation, og 750 meter fra Flinthold Station, som er en af de store forbindelsesstationer i Københavnsområdet. Hvis man kommer i bil, er der parkering ude på vejen – de første 2 timer er gratis, hvis man stiller sin parkeringsapp. Parkering i gården er muligt på de umærkede pladser, men dyrere – den første time er gratis med p-skiven sat, og derefter betaler du via parkeringsapp.

Mens du er elev på Manuvisionuddannelsen, har du mulighed for at overnatte i huset, når der er undervisning, hvis du kommer langvejsfra. Du aftaler det med kontoret.

Huset er som regel fyldt med behandlere i de 11 behandlerrum og træning, kurser og uddannelse i vores to sale – og  alle er med til at få det til at fungere bedst muligt, tømmer opvaskemaskinen, rydder op efter sig i køkkenet og hjælper hinanden med at finde sig til rette.

Kontoret er åbent mandag- torsdag 9-16, og du er altid velkommen til at spørge os, eller bede om hjælp.

Aarhus

Manuvision i Aarhus er placeret i et lille baghus i hjertet af Aarhus. Siden 2009 har vi uddannet Manuvisionhold i Aarhus, og der er nu et miljø af Manuvision kropsterapeuter i og omkring vores tilholdssted i Mejlgade 28 over gården, som strækker sig ud til mange hjørner af Jylland. Det er her undervisningen foregår, og her du kan møde os til træning, kurser eller næste infoaften.

Mejlgade 28 ligger meget centralt i Aarhus, og med hyggelige gader, cafeer og butikker lige rundt om hjørnet.

Det kan godt være svært at finde parkering lige i nærheden, men det er ikke umuligt. Der er p-hus, Rutebilpladsen, Banegården og Kombardo-afgange indenfor 10-15 minutters gåafstand.

Mens du er elev på Manuvisionuddannelsen, har du mulighed for at overnatte i huset, når der er undervisning, hvis du kommer langvejsfra.

Huset er tit fyldt med behandlere i de 4 behandlerrum og uddannelse i  salen – og  alle er med til at få det til at fungere bedst muligt, tømmer opvaskemaskinen, rydder op efter sig i køkkenet og hjælper hinanden med at finde sig til rette.

Hør mere om Manuvision uddannelsen i Aarhus i vores podcast.

I podcasten kan du høre vores elever JIn, Winnie og Jeff fortælle om, hvad der er det særlige ved Manuvision uddannelsen i Aarhus – hvorfor de vil være kropsterapeuter og hvordan de ser på deres fremtid som Manuvision kropsterapeut i Jylland og på Fyn.

“Det med at kunne hjælpe andre på en måde, der virkelig gør en forskel i deres liv, som det har gjort i mit, vil jo bare være det bedste arbejde, man kan forestille sig” – Jeff

“Fællesskabet her er noget helt særligt. Vi er virkelig forskellige. Det er farverigt, og der er rigtig meget plads til, at vi kan være her med hver vores.” – Winni

KAN MAN LEVE AF AT VÆRE KROPSTERAPEUT I JYLLAND?

Det svarer vores tidligere elever Morten og Simon ja til.

Barcelona

Manuvision har en afdeling i Barcelona, hvor vi siden 2010 har behandlet og trænet, og i 2018 uddannede vi vores første hold Manuvision terapeuter. Uddannelsen er åben for alle, der vil tage uddannelsen på engelsk i Barcelona hen over intensive ugekurser, suppleret med fasteinternat og fællesinternater i Tyskland og Sverige. Læs mere

London

Manuvision har startet en ny afdeling i Camden Town i London. Her tilbyder vi behandlinger, kurser og efteruddannelse til behandlere. Senere vil Manuvision Uddannelsen til kropsterapeut også vil blive udbudt her – på engelsk og med samme hold undervisere som i Danmark. Læs mere

Tilmeld dig infomøde

Til dig, der vil høre om vores uddannelse til kropsterapeut. Mød vores undervisere, se en behandling og kom selv på briksen og oplev, hvad Manuvision kropsterapi kan.

Afholdes næste gang:

Sted: København
Tid: Torsdag d. 16. november kl. 17-19.30

Sted: Aarhus
Tid: Mandag d. 13. november kl. 17-19.30

Tilmeld dig introdag

Til dig, der vil have en forsmag på en undervisningsgang på uddannelsen. Bliv introduceret til basale teknikker og lær om sammenhængen mellem krop og psyke. Primært for dig, som allerede har været til infomøde.

Afholdes næste gang:

Sted: København
Tid: 19. november 2023 kl. 10-15

Sted: Aarhus
Tid: 19. november 2023 kl. 10-15

Vil du vide mere? Kontakt vores studievejledere

Mette Thaisen – København.

Lise Ørting – Aarhus