Hvad kan kropsterapi hjælpe med?

Manuvision kropsterapi kan afhjælpe et bredt spektrum af fysiske og psykiske lidelser, der kan bunde i alt fra arbejdsskader og fysiologiske ubalancer til psykiske tilstande affødt af stress, chok eller traumer.

 

Mange kommer til os med rygsmerter, ømme led, piskesmæld, hovedpine, fordøjelsesproblemer og lignende fysiske gener. Men i stigende grad - og i takt med samfundsudviklingen - kommer folk lige så ofte med stress, angst, modløshed og uro.

Manuvision tilbyder et supplement til de behandlinger, det etablerede sundhedssystem stiller til rådighed. Vi kigger bag om diagnoser og undersøger sammenhængene mellem kropslige symptomer og psykiske tilstande. Vi ser på hele mennesket og bidrager med et holistisk perspektiv på de gener, der kan stå i vejen for et godt helbred.

Vi starter en behandling med en kort snak om, hvordan du har det, og derefter analyserer vi din krop og de mønstre og blokeringer, vi kan se og mærke. Gennem bevægelse, pulseren og forskellige teknikker sætter vi gang i kroppens egne helbredelsesprocesser og kan dæmpe eller fjerne smerter ved at løsne op for spændingerne i din krop.