UNDERVISERNE

Manuvision Uddannelsen drives af et hold dedikerede undervisere, der har mellem 15 og 25 års erfaring med at behandle. Undervisernes forskellighed giver dig flere indgange til det at behandle - og dermed den optimale palet at spejle sig i og lære af.

 

 

Gennemgående for vores pædagogik er, at vi hele tiden forsøger at se bag overfladen i stedet for at presse et system ned over dig.

 

Vi har som undervisere det til fælles, at alt hvad vi beskæftiger os med, tager udgangspunkt i mødet mellem mennesker. Vi interesserer os for relationer – vores relation til os selv og hinanden. At starte Manuvision Uddannelsen var både et indre behov, men også et ydre pres fra folk, som ønskede en uddannelse med erfarne undervisere.

Til trods for vores fælles baggrund inden for kropsterapi arbejder vi forskelligt. Vi har ofte forskellige opfattelser af, hvorfor vi behandler, og hvad behandlingen er til for. Gennemgående for vores pædagogik er, at vi hele tiden forsøger at se bag overfladen i stedet for at presse et system ned over dig.