Simon Funder

Simon Funder kropsterapeut

Uddannet ManuVision Kropsterapeut og Træner i 2016

Simon er en meget kompetent behandler og terapeut med speciale i udfordringer omkring uro og angst, samt stress og depression.

Jeg hjælper dig med de svære følelser og kampen med dig selv. I mine behandlinger arbejder jeg meget med, at du får skabt større kontakt og forståelse for dig selv og din krops signaler.

I sidste ende handler det om, at du langt nemmere kan mærke og udtrykke dine behov og grænser, som er de vigtigste egenskaber for, at du kan føle dig fri og glad i livet.

Simon er efteruddannet Indre Barn terapeut, der er en utrolig effektiv tilgang til at arbejde med gamle og fastlåste handle- og følelses-mønstre.

Udtalelser:

“En kombination af Simons rolige og behagelige væsen, hans evne til at skabe et tillidsfuldt rum, samtidig med at han taler ærligt og lige ud af posen, gav mig et tiltrængt puf ift. hvad der skulle til for at jeg kunne komme videre.”

– Lærke

“Der er bare faldet en sten fra mit hjerte og jeg har fået fred med nogle ting, som jeg har gået med i rigtig, rigtig lang tid. Det her forløb har virkelig givet mig “nøglen”. Det er meget unikt!

Jeg er meget imponeret over det trygge rum som Simon kan skabe! Han har virkelig stor empati og er hele tiden i meget god kontakt med der hvor jeg er.”

– Sara

Simon behandler i ManuVision Huset Århus

Mejlgade 28, over gården, 1. sal

8000 Århus C

Kontakt

26669666

simon@kropsvis.dk

www.kropsvis.dk

Pris for 60 min. kropsterapi:

900 kr.

Forløb á 5 sessioner:

4000 kr.